🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700X 11.999 TL

Adam doğru söylüyor. İnce ayar yaparak çok rahat 7800x3d ayarına gelebilen bir işlemci. O fiyata çıkamayan kişiler için de fiyatı uygun. Milleti yanlış bilgilendirmeyin.
Watt tüketimine gelince; ön tanımlı eco mode lardan hangisini seçerseniz ona göre bir güç tüketimi ayarı da yapılabiliyor AMD islemciler için.
adam mesut çevik atmış komedi yorumlara bak dislike a bak videodaki gülmekten öldüm sayende , hardwere unboxed + gamers nexus kaynaklarına bak gerisi önemsiz.

7800x3d ayarına asla gelemez 3d cache sayesinde oyunlarda.

adam mesut çevik atmış komedi yorumlara bak dislike a bak videodaki gülmekten öldüm sayende , hardwere unboxed + gamers nexus kaynaklarına bak gerisi önemsiz.

7800x3d ayarına asla gelemez 3d cache sayesinde oyunlarda.

FPS oyunlarında önbellek önemli. Ama 2k da ve diğer AAA oyunlarda o kadar da fark etmiyor.
Yorumlara gelince; Nebi Akgün de çok eleştiriliyordu ama bugün videoları Türkiye'de başka alternatifi olmayan içerikler hâline geldi.
Videoyu bir izle, sonra aynı yorumları yapmak istiyorsan yine yap. Komedi olan şey aralarında ortalama 30-40 FPS olan iki işlemcinin fiyat farkının yaklaşık %20 olması.
Ben yukarıda demişim ki bütçesi çıkmayan için ara çözüm.
Tercih son kullanıcının.

Not: 9800x3d kullanıcısıyım.

Herkes rtx 5090 ile 1080p 360hz cs valorant oynuyor galiba. İş için anlarım da sadece benchmarklarda yüksek görünüyor diye x3dye o kadar para vermek de ne bileyim.

Forumda ayda bir iki kere 20 binlik işlemciyi sıcak fırsatlarda görüyorum. Forumun sıcak fırsatlar bölümü sürekli birbirine bir şeyler aldıran kısır döngüye girmiş.

Abi tamamen kullanacağın alan meselesi ya ben rust oynuyorum dike dike x3d işlemci kullanmam lazım adam hikayeli oyun oynuyorsa alsın geçsin 9700x niye boş yere tartışıp duruyorsunuz

Arkadaslar birakin cahile laf anlatmaya calismayi dogru ayarlamalar yapildiktan sonra 7800x3d ile 1080p de bile fark gorebilmen icin 5080 ustu bir kart kullanman gerekir cunku fark o derece kapanmis olacaktir. 3d islemciler ramin timinglerini cok onemsemez. Bu nedenle daha iyi performans alirlar base halindeyken. Undervolt ve hynix bir bellege yapilacak sıkı zamanlamalar ile her turlu kafa kafaya geliyor bizzat iki islemciyide kullanmis ve denemeler yapmis biri olarak soyluyorum eski bir islemciye daha fazla para vermeyin 7800x3d nin 5.7ghz calismasi mumkun degil ama 9700x i 65w da bile 5.7 calistirabiliyorsun 1/1 modda 6000 mhz cl28 ve diger alt zamanlamalari da duzgun ayarlarsan piyasadaki en iyi oyun islemcilerinden biri oluyor 9700x hatta bu soylediklerim cekirdek ihtiyaci cok olmayan oyunlar soz konusu ise 9600x icinde gecerli. Lutfen sadece internette iki test videosu izleyip ahkam kesecek baskalarinij tecrubelerini bana pazarlayacak insanlar yorum yapmasin

Arkadaslar birakin cahile laf anlatmaya calismayi dogru ayarlamalar yapildiktan sonra 7800x3d ile 1080p de bile fark gorebilmen icin 5080 ustu bir kart kullanman gerekir cunku fark o derece kapanmis olacaktir. 3d islemciler ramin timinglerini cok onemsemez. Bu nedenle daha iyi performans alirlar base halindeyken. Undervolt ve hynix bir bellege yapilacak sıkı zamanlamalar ile her turlu kafa kafaya geliyor bizzat iki islemciyide kullanmis ve denemeler yapmis biri olarak soyluyorum eski bir islemciye daha fazla para vermeyin 7800x3d nin 5.7ghz calismasi mumkun degil ama 9700x i 65w da bile 5.7 calistirabiliyorsun 1/1 modda 6000 mhz cl28 ve diger alt zamanlamalari da duzgun ayarlarsan piyasadaki en iyi oyun islemcilerinden biri oluyor 9700x hatta bu soylediklerim cekirdek ihtiyaci cok olmayan oyunlar soz konusu ise 9600x icinde gecerli. Lutfen sadece internette iki test videosu izleyip ahkam kesecek baskalarinij tecrubelerini bana pazarlayacak insanlar yorum yapmasin
hocam RTX 3070'im oldugundan ve dün gece ince hesapta R5 7500X3D 10.500 TL' ye düştüğünden dolayı direkt sipariş verdim ve sonrasında 9700x i gördüm fakat şuanlık pişman değilim sizce bu ekran kartına ( uzun bir süre yükseltemeyecem ) bu işlemci şuanki piyasada en mantıklı olan mıdır

hocam öncelikle alınmış alınmıştır 5070 iniz olduğunda da sizi üzmeyecektir hatta 2k çözünürlüğe geçtiginizde 5080 de bile üzülmezsiniz insanların abartmalarına bakmayın 500 fpsnin içindeki 20 30 fps için dünya kadar para dökmeyi seviyor milletimiz he piyasadaki en mantıklı işlemci ise söz konusu o tarafta bence 9700x hala liderliği kaptırmadı eğer iade hakkınız varsa edip 9700x almanız daha iyi olacaktır bugün 1000tl bir öğün yemek parası. Ama eğer rander video işleme vs gibi işlemlerinizde olacaksa daha yüksek çekirdekli bir işlemci çok daha iyi olacaktır. onun dışında günümüz oyunları hala çoklu çekirdekten çok faydalanmadığı için 7500x3d eğer bir 5090-4090 a sahip değilseniz oyunlarda 7800x3d nin vadettiği herşeyi yapacaktır.

Geri