AMD Ryzen 7 9800X3D Isınıyor! Sorunu Çözemedim!

JUBAWP

80+
Reaksiyon skoru
3
Özensiz Konu Başlığı
1 Gün önce pcyi kapattım.Açtığımda ise fanların çok hızlı çalıştığını fark ettim oyunlara girdiğimde ise derece 90-100 arasına çıkmaya başladı oyundan attı. Tekrar denedim bu sefer ekran klavye ve mouse gitti geri açıldı. 360 MM sıvı soğutma var ama hiçbir işe yaramıyor normalde çalışırken bile bazen 70-80 oluyor sizce sorun nedir ? Sıvı soğutmam mı arızalı yoksa başka bir şey mi anlamadım

sıvı soğutmanın jelatinini çıkardığına emin misin

1 Gün önce pcyi kapattım.Açtığımda ise fanların çok hızlı çalıştığını fark ettim oyunlara girdiğimde ise derece 90-100 arasına çıkmaya başladı oyundan attı. Tekrar denedim bu sefer ekran klavye ve mouse gitti geri açıldı. 360 MM sıvı soğutma var ama hiçbir işe yaramıyor normalde çalışırken bile bazen 70-80 oluyor sizce sorun nedir ? Sıvı soğutmam mı arızalı yoksa başka bir şey mi anlamadım
Soğutucu Ne ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıvı soğutmanın jelatinini çıkardığına emin misin
Çıkarttıysa Bile Hangi Soğutucu Acaba ?

sıvı soğutman ne? montajı sen mi yaptın yaptıysan termal macun sürdün mü veyahut montaj sırasında termal macun sürüldü mü soğutucuyu nereye taktın üste mi yana mı yana taktıysan borular yukarı mı bakıyor aşağıya mı biraz bilgi verirseniz güzel olur

Daha İyi Bir Soğutma İçin Fanlarını Değiştir Bence .

Ben kasa içini aktarma yaptırdım acaba bu yapan bilgisayarcı sürmeden takmış olabilir mi ?
Ne Zaman Yaptırdığına Bağlı ?

Daha İyi Bir Soğutma İçin Fanlarını Değiştir Bence .

Ne Zaman Yaptırdığına Bağlı ?
Sorun kasa içinde değil ki direkt işlemci soğutması yok sıvısında problem olabilir mi acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,161
Üyeler
193,280
Son üye
sebastian06
Geri