high on life 1/2 2. oyununda biraz optimizasyon sorunları var ama fps oyuncusu isen hızlı oyunlar seni sıkmaz diye düşünüyorum gamepass var ise bedava oynayabilirsnİyi sistem var lol valo oynamaktan bıktım hikayeli oyunlardada 1 saate sıkılıyorum 2 boyutlularda çok boş hissettiriyo acilinden bağımlısı yapıcak bi oyun önerir misiniz? fiyatı problem değil
benim en sevdiğim oyun zevk almamak çok zor bence1 saat oynadım baydı bosslar çok zor combat bi yerden sonra hep aynı hissettiriyo hikaye yok zaten direk
ets 2 online asetto corsa online steam yeni hikayeli bir oyun var tanışmalı kızlarlı falan onu bul o iyidir bakİyi sistem var lol valo oynamaktan bıktım hikayeli oyunlardada 1 saate sıkılıyorum 2 boyutlularda çok boş hissettiriyo acilinden bağımlısı yapıcak bi oyun önerir misiniz? fiyatı problem değil
haklısın kusura bakma gamepad olsa sarardı ama o kızlı oyun güzel oyna kankadireksiyon yokki nası sarcak onlar
konsol var sararmı konsollahaklısın kusura bakma gamepad olsa sarardı ama o kızlı oyun güzel oyna kanka
kızlı oyun tam ismi yokmu pragmatamı neyhaklısın kusura bakma gamepad olsa sarardı ama o kızlı oyun güzel oyna kanka
postal 2İyi sistem var lol valo oynamaktan bıktım hikayeli oyunlardada 1 saate sıkılıyorum 2 boyutlularda çok boş hissettiriyo acilinden bağımlısı yapıcak bi oyun önerir misiniz? fiyatı problem değil