Bağımlılık Yapan Oyun Tavsiyeleri

Crays

80+
Reaksiyon skoru
4
İyi sistem var lol valo oynamaktan bıktım hikayeli oyunlardada 1 saate sıkılıyorum 2 boyutlularda çok boş hissettiriyo acilinden bağımlısı yapıcak bi oyun önerir misiniz? fiyatı problem değil

sekiro

İyi sistem var lol valo oynamaktan bıktım hikayeli oyunlardada 1 saate sıkılıyorum 2 boyutlularda çok boş hissettiriyo acilinden bağımlısı yapıcak bi oyun önerir misiniz? fiyatı problem değil
high on life 1/2 2. oyununda biraz optimizasyon sorunları var ama fps oyuncusu isen hızlı oyunlar seni sıkmaz diye düşünüyorum gamepass var ise bedava oynayabilirsn

ets 2 online asetto corsa online steam yeni hikayeli bir oyun var tanışmalı kızlarlı falan onu bul o iyidir bak :kedi: :kedi:

Rust başla ama başlamasan daha iyi oynadıkça anlarsın.

postal 2

sarmaz olurmu knk daha demin gamepadle video aldım

Geri