5-6 Bin TL Ekran Kartı Önerisi?

kartlar 7 senelik içinin açılması problem sayılmamalı artık mining işi şans ama kutu durumuna ve ilan görsellerine bak occt ve furmark testi yap sağlam kart sonraki gün de bozulabilir teknoloji şans işidir
kartı tamir için açtıysa bozulunca ağlamıcan sonra ama

bilmiyosan konuşma biraderim şu işleri insanlı yanlıs yonlendırme o bisikletide ordan al
neyi bilmediğimi soruyorum sana içi açılmamış ekran kartı 7-8 yıllık 1080ti alırsa hatta 9 yıla kadar çkıyor yorum kasmak için yazdığınız cevaplar asıl burda insanları yanlış yönlendiriyor 9 yıllık bir ekran kartının güvenlik etiketinin durup durmaması neyi değiştirir durması daha sıkıntı zaten kartın macununu ve pedlerini 3 en baba yılda bir değişmek gerek 9-10 yıl bu sıcaklıklarda çalışması karta kalıcı hasarlar bırakabilir

neyi bilmediğimi soruyorum sana içi açılmamış ekran kartı 7-8 yıllık 1080ti alırsa hatta 9 yıla kadar çkıyor yorum kasmak için yazdığınız cevaplar asıl burda insanları yanlış yönlendiriyor 9 yıllık bir ekran kartının güvenlik etiketinin durup durmaması neyi değiştirir durması daha sıkıntı zaten kartın macununu ve pedlerini 3 en baba yılda bir değişmek gerek 9-10 yıl bu sıcaklıklarda çalışması karta kalıcı hasarlar bırakabilir
çok biliyon ya senle sidik yarıstırmıcam

Rx580 8gb rx590 8gb dururken kimse 1660 2060 6gb kartları alıp mining yapmaz doğru düzgün. Ama benim tavsiyem 5600xt😄

Geri