Kral aynı şeyleri bizlerde yaşıyoruz misal geçenkini kaçırdım şimdi aldım 01.08 de almışım tamamen site yüzünden oluyor tamam adamlarından kusuru var ama yani binlerce insan akın ediyor düsün yani sadece burdaki adamlar bile 2 -3 cihazdan deniyor şansını Buda sitedeki yoğunluğu otomatikman 3 e katlıyor zatenYaw alamama sinirlenmiyorum da bu kadar uğraşıp alamamaya sinirleniyorum ve bu yüzden incehesaptan artık normal alışveriş bile yapmayabilirim. Kardeşim hep aynı şey oluyor şu donma ve ağırlık işine çözüm bulsanıza ne diye her seferinde sadece milleti uğraştırıyorsunuz. Yok hızlı olan kazanacakmış ulan benden hızlı mı var 30 dk aralıksız uğraştım iki cihazla. Ben anlamıyorum alan ne yapıyor da alıyor, internetten mi ? başka bir taktiği mi var ? ben anlamadım 120 mbps 50'ye yakın da upload ile seteye giremedim 17 dk geçti zor sepete ekledim daha sonra kendi kendi üç tane oldu defalarca sepet kısmına girmeye çalıştım ki o üç adeti bir yaoayım ve yarım saat full uğraş sonucu hiçbir şey alamadım. Geçen sefer de böyle olmuştu. Yazık
Siparişlerimde gözükmüyor ama destek açarken geçtiğim gözüküyor o yüzden problem yok gibiÇözüme merkezine yaz belki gelir
reis sinirden üyeliği mi silecenüyeliği silmek için aramamız lazımmış bide
Stok bitti dayı alan aldiöncekinde yavaş yavaş vermişleri stoğu umarım bundada böyle olur alamayanlar alır
Neden siliyorsun ki dursun lazım olurüyeliği silmek için aramamız lazımmış bide
benimkide aynı kapatmadım thhye başvurucam.
500 den 200 e normal düştü de 200 den sonra stok hızlı bittiStok bitti dayı alan aldi![]()
Bu ülkede bu düzen devam ettikçe bu ve buna benzer şirketler insanların duygularıyla hevesleriyle daha çok oynamaya devam eder.Beyler ciddili incehesap satış müdürünün ve pazarlama ekibinin yaptığı organizasyonu kimse yapamaz yaaa, gittiler bant daralttilar üstüne kolpadan 500 sayacı koydular üstüne üstlük ödeme yap butonu sonrası sayfayı kalıcı dondurdular hatta bilerek 3D onayı sonrasi ekranda bekletip ödemeyi cekmediler bunların yaptığı akıl işi değil bunlar bedavaya elden teslim razer bile verseler alışveriş yapani ******
boşa uğraşırsınbenimkide aynı kapatmadım thhye başvurucam.