❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Ben dedim yapay zeka tekte veremez koddan analyan biri yonlendirmeli diye

Ama bu arkadasin ki bot degil zaten cok sacma bir sey kisaca siz onay kodunu girdikten sonra bu kodu consele yapistirdiginizda sizin yerinize onayla tusuna basiyor

La sorun zaten birak banka oanyi ekranini adres ekranina bile gelemiyordu kimse onay ekranina geldikten sonra tek isin kodu yazip onayla tusuna basmak bu kod sadece senin yerine onayla butonuna basiyor yani hic bir ise yaramiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turkcell tam bu ani mi buldu yani ?

Yok hocam kesin nazar,haset falan Bot kurdum dedim 40 kisi banada ver dedi gozu kaldi milletin

bende boyle bir sey yok F5 at bi
Bende Gözüküyor Valla .

Şimdi 50 stok gelcek mi gelmicek mi beş saattir PC başında obez gibi iki kova Popeyes yedim uyanık kalmak için, şimdi camiş gibi sızmak istiyorum net cevap verin var mı yok mu 60 TL fakir kulaklığı seri aloooooo

Beyler konudan ayrı geçilecek faturalı tarife var mı

Şimdi 50 stok gelcek mi gelmicek mi beş saattir PC başında obez gibi iki kova Popeyes yedim uyanık kalmak için, şimdi camiş gibi sızmak istiyorum net cevap verin var mı yok mu 60 TL fakir kulaklığı seri aloooooo
Troll yapmak için neden zamanını harcıyorsun eğlendiriyor mu ?

30 farklı hesaptan almıştır yazılım sayesinde bence o kadar mal değildir bir hesaptan 30 tane alacak kadar.
Dedigini'de yapamaz cunku Incehesap adres kisminda senden TC'de istiyor

He İncehesap TC'yi 11 Rakam girdigin surece random girersende kabul ediyorsa o kadar malca bir code yazmissalar bilemem

Turktelekom güzel çekiyorsa senin bulunduğun yerde, ucuz tarife + sınırsız internet ek paket yapılabilir.

Bence yarı troll ya böyle ugrastigina göre duba duba göbeği masaya yapışık şekilde yazıyordur orası doğrudur bence 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS
Geri