Kasa için hava akışı fan sayısı

rezry

80+
Reaksiyon skoru
6
Selam arkadaşlar cooler master elite 681 kasasını aldım 4 fanla geliyor bir arka 3 ön yanda bu fanlar hava akışı için yeterli mi gördüğüm çoğu sistemde 7 fan var (sıvı soğutma ve ekran kartı hariç) benim sıvı soğutmada 3 ekran kartında 3 fan var hava akışı sorun olur mu

Selam arkadaşlar cooler master elite 681 kasasını aldım 4 fanla geliyor bir arka 3 ön yanda bu fanlar hava akışı için yeterli mi gördüğüm çoğu sistemde 7 fan var (sıvı soğutma ve ekran kartı hariç) benim sıvı soğutmada 3 ekran kartında 3 fan var hava akışı sorun olur mu
Fazla fan takanlar genelde görünüş ve fantezi amaçlı takıyor :D 3 önde 1 arkada yeterli oluyor ama çok iyi hava akışı istiyorsan yine alıp koyabilirsin.
1777696095091.webp

Genelde şöyle en iyisi oluyor.

O yeterli olur ama arttırmak istiyorsan ekliyebilirsin ama bu halimlere seni götürür

Arkadaşın dediği gibi üç öne, bir arkaya yeterli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,769
Üyeler
195,724
Son üye
scoras
Geri