🔥İndirim 9070xt + ryzen 7600 sistem - 65.708 TL (peşin 3 taksit)

Sistem bu kule tipi ve ana kart haricinde bir sorun yok. Kasanın içindeki psu a750BN C seviye bir psu gayet iyi , sistemi alacak arkadaşlara önerim 9070xt ye bir tık UV yapılması olur her ne kadar 750w yetse de 9070xt de spike ile 540w lara çıkabiliyor ani olarak bu da çökmeye veya siyah ekrana neden olabilir. (gidip 850w diye diğer kasayı seçmeyin D tier arkadaşlar sorun yaşatabilir.)

Alıntıyı görüntüle
Siyah sistemde beyaz garip olacaktır ama 92mm kule tipini de gidip gönül rahatlığıyla öneremem kimseye.

Genel olarak baktığımızda iyi bir sistem ucuz diye parça kalitesi kötü değil güven vermeyen tek parça ana kart oldu oda idare edecektir. Benzer parçalarda toplamaya kalkışak 70-75k civarı tutacaktır.

Ben kaziklandim mı ya 🥲🤣🤣 kelepir duruyor fiyat

Kimse kusura bakmasın sistem iyi hoş ama tavsiyem gidin parça parça toplayın Son 1-2 aydır devir değişti, ibre tersine döndü. Parça parça sağlam indirimler düşüyor son zamanlarda (Örnek: Vatan ramleri, B580 9.5K, X870 Gigabyte 7.5K, Amazon Depo gibi gibi) kovalayarak çok sağlam sistemler çıkartırsınız.

Lafım bu sisteme değil fiyat avantajı elbette var ama parça kalitesi iç açıcı değil. Genel olarak OEM paketler tahtını parça parça toplamaya karşı yavaştan kaybediyor. Abdullah abi de forumdan parça kovalayarak neler çıkarttı hatırlarsınız videoda, en güzel örnek olur anlattıklarıma. Ha derseniz "ben uğraşamam kardeşim, tek tıkla satın alayim takıp çalışsın" o zaman bir şey diyemem işte.

Ben kaziklandim mı ya 🥲🤣🤣 kelepir duruyor fiyat
Senin parça kalitesi uzay seviyesi sıkıntı yok xd.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kimse kusura bakmasın sistem güzel iyi hoş ama tavsiyem gidin parça parça toplayın Son 1-2 aydır devir değişti, ibre tersine döndü. Parça parça sağlam indirimler düşüyor son zamanlarda (Örnek: Vatan ramleri, B580 9.5K, X870 Gigabyte 7.5K, Amazon Depo gibi gibi) kovalayarak çok sağlam sistemler çıkartırsınız.

Lafım bu sisteme değil fiyat avantajı elbette var ama parça kalitesi iç açıcı değil. Genel olarak OEM paketler tahtını parça parça toplamaya karşı yavaştan kaybediyor. Abdullah abi de forumdan parça kovalayarak neler çıkarttı hatırlarsınız videoda, en güzel örnek olur anlattıklarıma. Ha derseniz "ben uğraşamam kardeşim, tek tıkla satın alayim takıp çalışsın" o zaman bir şey diyemem işte.
Hiç bilgisayarı olmayan elinde sabırlı olamıyor :D benim elimde rx580+2600 var ben olsam aynen dediğin gibi yapardım ama bu sistem de güzel.

Kimse kusura bakmasın sistem güzel iyi hoş ama tavsiyem gidin parça parça toplayın Son 1-2 aydır devir değişti, ibre tersine döndü. Parça parça sağlam indirimler düşüyor son zamanlarda (Örnek: Vatan ramleri, B580 9.5K, X870 Gigabyte 7.5K, Amazon Depo gibi gibi) kovalayarak çok sağlam sistemler çıkartırsınız.

Emek farkı var arada . Bu işle uğraşmayan adam hazır sistemi alır . Bence gayet iyi fırsat

Senin parça kalitesi uzay seviyesi sıkıntı yok xd.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bilgisayarı olmayan elinde sabırlı olamıyor :D benim elimde rx580+2600 var ben olsam aynen dediğin gibi yapardım ama bu sistem de güzel.
GPU tutucu elimde patladı ya alt reverse fanlardan dolayı sığmıyor ekran kartının altına 🥲 napsam acaba

Geri