🔥İndirim VATAN XPG TEŞHİR RAMLER UYGUN FİYATA YAKIN LOKASYONU OLAN ALABİLİR

Teşhir RAM işine girmenizi önermem. Bu ilk RAM indirimlerinde GSKILL RAM almıştım şansıma herhalde sadece bana teşhir ürünü denk geldi. Ürünler bozuk çıktı iadeydi değişimiydi vs. derken 1 1.5 ayı buluyor süreç. Teşhir üründe böyle bir risk var, zaman sıkıntım yok diyen denesin fiyattan bağımsız.

Yakın olabilen forumdan kardeşler alsın diye açtım adamlar beğenmiyor 😂 xpg ve rgbli kaliteli chip VE UYGUN FİYATA piyasaya göre daha ne olsun
O 38K olan RAMi indirimde 18K va verdi vatan, hatta sonra 28K ya da verdi çoğu kişi o fiyata almadı 18K olduğunu gördükten sonra. Bu fiyat indirim sayılmaz 28K falan anca indirim kategorisine girer 2x32 RAM için.

O 38K olan RAMi indirimde 18K va verdi vatan, hatta sonra 28K ya da verdi çoğu kişi o fiyata almadı 18K olduğunu gördükten sonra. Bu fiyat indirim sayılmaz 28K falan anca indirim kategorisine girer 2x32 RAM için.
Dostum piyasa da akakcede 45 TL'ye bir ürünü gidip 38 e almak fırsat değil mi? Sanki Vatan her gün indirim yapıyor gibi konuşuyorsunuz adamlar 500 tlyi İndirim diye paylaşıyor onlara bir şey yok? İhtiyacı olan gider alır ürünler güzel altını çiziyorum bak şuan ki piyasanın altında ve rgbli çipleri kaliteli

Dostum piyasa da akakcede 45 TL'ye bir ürünü gidip 38 e almak fırsat değil mi? Sanki Vatan her gün indirim yapıyor gibi konuşuyorsunuz adamlar 500 tlyi İndirim diye paylaşıyor onlara bir şey yok? İhtiyacı olan gider alır ürünler güzel altını çiziyorum bak şuan ki piyasanın altında ve rgbli çipleri kaliteli
Fırsat değil, her gün bu fiyatlara benzerleri düşüyor. 500TL yi indirim gibi paylaşanlara da denk geldikçe aynı tepkiyi veriyorum.

Teşhir RAM işine girmenizi önermem. Bu ilk RAM indirimlerinde GSKILL RAM almıştım şansıma herhalde sadece bana teşhir ürünü denk geldi. Ürünler bozuk çıktı iadeydi değişimiydi vs. derken 1 1.5 ayı buluyor süreç. Teşhir üründe böyle bir risk var, zaman sıkıntım yok diyen denesin fiyattan bağımsız.
32 likler TEŞHİR 64luk normal Stok

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg...5-6000mhz-cl30-1-35v-rgb-dual-kit-pc-ram.html (ANKARA soğütözü - Istanbul gaziosman paşa ve topkapi)

https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6400mhz-cl32-64gb-2x32gb-dual-kit-ram.html (ANKARA çukurova ve söğütözü, İstanbul Topkapi)

Teşhir ürünleri Satılıyor diye biliyorum yakın olan mağazadan alabilir zannederim internet sitesinde stokta görünüyor TEŞHİR ürünü olarak.
Tamam ddr5 ler pahalıda ddr4 ler neden artıyor fiyatlara gel..

Mağazaya gidince ekstra üstüne bir şey yapıyorlar mı acaba

Geri