🔥İndirim Asus Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL) Kampanya Siteleri Eklendi

Hocam asus 1 2 sene önce yine bu tarz bi kampanya yapmıştı fakat birini vermişti. Değiştiler mi bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önceden yaptıklarında maks 2 3 haftada vermişlerdi bana
cashbacki 2.5 ay sonra almıştım

2000tl veren kampanya ayrı 1000 veren ayrı sanırım emin değilim
Hay ellerine sağlık hiçbir yere eklememişler siteyi güncelliyorum konuyu

Gigabyte cıvkını çıkarmıştı, asusta o kadar uzamaz zannetmiyorum.
Ben 10 günde 2 adet Requim kodu teslim aldım 1-2 arkadaşım 7 gün sürdü 1 arkadaşım 12 günmde falan aldın bu kampanyada aynı olursa ortalama 10 günde teslim ediliyor

Nakit iade kampanyası açmışlar şuan kulalnıyorum kulaklık 5k fiyata göre güzel bir kulaklık dışarıda kullanırken boynu rahatsız etmiyor merak ettiklerinizi sorabilirsiniz

2036TL iade kampanyası

ekipman anlatma kampanyası

2 kampanya birleşiyor mu bilmiyorum şuanda Firma dönüş yaptığında güncelleyeceğim
Resident evil requim kodunu teslim almam 10 gün sürmüştü bunda ne kadar sürer bilemiyorum
Böyle 2 kampanyalar birleşmez normalde kesinleşene kadar almayın bence, süresi bol zaten.

Ben 10 günde 2 adet Requim kodu teslim aldım 1-2 arkadaşım 7 gün sürdü 1 arkadaşım 12 günmde falan aldın bu kampanyada aynı olursa ortalama 10 günde teslim ediliyor
Bizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'nin :D

para iadesiyle 4800 oluyo zaten instagramda öyle yazıyor
Gaming gen mi yazmış ?

Bizde 4 ay bekledik gigabyte'da konu falan bile açmıştım ben, konuya Abdullah gelip gigabyte'ı ufaktan dürtünce ödeyesi geldi gigabyte'nin :D

Gaming gen mi yazmış ?
Nakit iade ile 4800TL düşüyor hocam ekstra 1000tl ya da 30 euro kampanyası var ayrıyeten bu ikisi birleşiyor mu onu bilmiyoruz Muhtemelen birleşmez ama 4800 zaten bu kulaklık için gayet düşük bir fiyat

instagramda para iadesiyle 4800 diyor
Dur bakim öyleyse bende alayım birtane :D

Nakit iade ile 4800TL düşüyor hocam ekstra 1000tl ya da 30 euro kampanyası var ayrıyeten bu ikisi birleşiyor mu onu bilmiyoruz Muhtemelen birleşmez ama 4800 zaten bu kulaklık için gayet düşük bir fiyat
Gaming gen profiline koyduysa birleşiyordur bence.

ilk eklediğim siteye girip ürüne bakın o kampanyada 2036tl veriyor iadeyi

bilemiyorum belli olmaz dönüş bekliyorum şu anda

Geri