Öneri Oyun ve oyun geliştirme için laptop önerisi

Reaksiyon skoru
63
Yakın zamanda üniversitede kullanmak için laptop almaya karar verdim ve masaüstü bilgisayarımı parça parça sattım elimde hala daha ekran kartı psu vesayre kaldı o yüzden laptopu şimdi taksitle mi almalıyım yoksa yakın zamanda iyi bir indirim düşer mi ?
Oyun ve oyun geliştirme için kullanıcam
Max bütçe 50k
3-6 taksit yapmayı düşünüyorum

Gaming gecesinde hangisi alınır

Premium makine 49k ya geldi kampanya bitti ama tekrar aktif olursa almanı öneririm memnunum.
Dün gece gaming gecesinde 5060 lı msi 45k ya vardı o da alınır gibiydi ama cevap gelmeyince almadım

Dün gece gaming gecesinde 5060 lı msi 45k ya vardı o da alınır gibiydi ama cevap gelmeyince almadım
MSI Cyborg serisinden uzak durun; tek fanlı olması ve düşük watt değerli ekran kartı kullanması nedeniyle fiyatları ucuzdur. ROG Strix ise malzeme kalitesi ve özellikleriyle gerçekten premium bir his veriyor. Numpad’in dokunmatik olarak ekli. Cihaz üç fanlı yapıya ve sıvı metal soğutmaya sahip. Ayrıca alt kasa vidasız bir kapak mekanizmasıyla açılıyor; bu da RAM ve SSD yükseltme işlemlerini oldukça kolaylaştırmış.

MSI Cyborg serisinden uzak durun; tek fanlı olması ve düşük watt değerli ekran kartı kullanması nedeniyle fiyatları ucuzdur. ROG Strix ise malzeme kalitesi ve özellikleriyle gerçekten premium bir his veriyor. Numpad’in dokunmatik olarak eklenmiş olmasını kesinlikle öneririm. Cihaz üç fanlı yapıya ve sıvı metal soğutmaya sahip. Ayrıca alt kasa vidasız bir kapak mekanizmasıyla açılıyor; bu da RAM ve SSD yükseltme işlemlerini oldukça kolaylaştırmış.
O Zaman bekleyeyim böyle bir model için iyi oyunlar bu arada

Geri