Kartımdan habersiz çekilen para

Reaksiyon skoru
109
bugün kartımdan migrospaydan para çekilde ne bir sms ne başka bir şey geldi 250 tl çekmiş totalde fazla bir para değil ama korkuttu bir tık internet alışverişi kapadım karttan ama bu nasıl oluyor bilen var mı daha önce böyle bir şey yaşayan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim

bugün kartımdan migrospaydan para çekilde ne bir sms ne başka bir şey geldi 250 tl çekmiş totalde fazla bir para değil ama korkuttu bir tık internet alışverişi kapadım karttan ama bu nasıl oluyor bilen var mı daha önce böyle bir şey yaşayan birisi varsa yardımcı olursa sevinirim
Deneme mi yapılmış acaba kartınız la böyle bilgileri çalınan kartları ilk küçük meblağlar ile test edebiliyorlar ha tabi bunlar kuruntuda olabilir sizin kartınızı sizin haricinizde kulanabilecek biri varmı ne bilim çocuğunuzdur kardeşinizdir belki çaktırmadan almıştır

yok kart bilgim kimse de yok abonelik sistemiyle alakalı bir şeyde değil daha önce migros ile alakalı hiç bir şey indirmedim acaba müşteri hizmetlerini arasam yardımcı olurlar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tüm her yerde sms onayı istemesinin lazım oalcağı bi önlem açabiliyor muyum acaba garanti kullanıyorum

Musteri hizmetlerini aramalısınız zaten burada ki kimse yardımcı olamax

Musteri hizmetlerini aramalısınız zaten burada ki kimse yardımcı olamax
garantiyi aradım ama işlem hakkında bilgileri yok kart bloke koyucaz vs bişiler anlattılar migrospay müşreti hizmeti yardımcı olur mu acaba yoksa saçma mı düşünüyorum

garantiyi aradım ama işlem hakkında bilgileri yok kart bloke koyucaz vs bişiler anlattılar migrospay müşreti hizmeti yardımcı olur mu acaba yoksa saçma mı düşünüyorum
Yeni kart çıkarmalasınız zaten başka ne olabilir :D

En mantıklısı kartı kapattırıp yeni kart çıkarttırmak, 250 tl dediğin gibi az bir meblağ fakat dolandırıcılar kart çalışıyormu denemesi yapmış olabilir, kendinizi tehlikeye atmayın

Kardeşime oldu kart bilgilerin çalınmış banka iade etmişti parayı migros değil

aynısı getirde olmuştu, kendi kendilerine iade etmişlerdi ama çok öfkelenmiştim. O günden beri sanal kart kullanıyorum asla gerçek kredi kartını web ortamında kullanma.

Geri