TRYX PANORAMA SE AIO 360mm Sıvı Soğutma 15,499.00 TL

funnymanager

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
En son baktığımda stok yoktu, belki birileri bekliyordur.

Bunlar euro'ya mı geçti?

Vision compact kasada boruyu arkadan verebiliyor muyuz boru uzunluğu nasıl

Hocalarım şu modelde ilginizi çekerse değerlendirebilirsiniz sıcak fırsat olmadığı için konu açmadım ama bu konuya bakanlar değerlendirebilir.

Hocalarım şu modelde ilginizi çekerse değerlendirebilirsiniz sıcak fırsat olmadığı için konu açmadım ama bu konuya bakanlar değerlendirebilir.
Thermalright yazılımsal olarak problemli diye biliyorum düzeltildimi emin değilim
Evet uzunluğu yetiyor ama almalı mısın onu bilememm
muadil rog ryou onun da fiyatı 20k emin olamıyorum yurt dışında çoğu sistemde panaroma kullanılıyor %50 şans sanırım pompa sesi

Thermalright yazılımsal olarak problemli diye biliyorum düzeltildimi emin değilim

muadil rog ryou onun da fiyatı 20k emin olamıyorum yurt dışında çoğu sistemde panaroma kullanılıyor %50 şans sanırım pompa sesi
Ben ryuo da sesli çalışıyor diye biliyorum ama tam olarak emin değilim.

Düz modelini aldım pompa 700-2000 rpm arasında ses çıkarıyor şimdi gel uğraş. Wraith kesin laga luga yapacak :/ Alacak olanlar bilsin SE ve Düz modeli fark etmiyor çoğunda pompa ses sorunu var
wraithi boykot etmemiz gerekiyor

Sen illa show bakıyorsun anladığım kadarıyla ben olsam stage alrdım

Geri