Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 alınır mı?

qutalbin

80+
Reaksiyon skoru
172
Bütçe
12000
Elimde Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E ve 7800x3d işlemci var önceden twinmos ram almıştım ama 3 hafta olmadan ram'lerden birisi bozulduğu için iadeye gönderdim yerine başlıktaki rami almayı düşünüyorum. Alınır mı veya başka öneriniz varsa ne alınabilir?

Twinmos ramin kodu nedir?

Alma dostum res attırıyor pc ye 6000 de kullanamıyorsun zaten

Bu ramin hynix, samsung ve düşük ihtimal de olsa micron çıkma ihtimali var. Yüksek ihtimalle samsung çip ama eğer işleriniz çok etkilenmiyorsa bence dual kit yapmayın uyumsuz olma ihtimali yüksek.

Bu ramin hynix, samsung ve düşük ihtimal de olsa micron çıkma ihtimali var. Yüksek ihtimalle samsung çip ama eğer işleriniz çok etkilenmiyorsa bence dual kit yapmayın uyumsuz olma ihtimali yüksek.
Hangi rami almamı önerirsin

Goodram alabilirsin yada team t force ama cl değerlerini kontrol et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eger patriot dan bahsediyorsanız hynix benimki

Elimde Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E ve 7800x3d işlemci var önceden twinmos ram almıştım ama 3 hafta olmadan ram'lerden birisi bozulduğu için iadeye gönderdim yerine başlıktaki rami almayı düşünüyorum. Alınır mı veya başka öneriniz varsa ne alınabilir?
alınır piyasadaki en f/p ram

Goodram alabilirsin yada team t force ama cl değerlerini kontrol et
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eger patriot dan bahsediyorsanız hynix benimki
hayır patriot %100 hynix zaten hatta a-die. arkadaşın elindeki ramden bahsediyorum

Tek modül kullanıyorum 6400MHz CL28 OC yaptık ama çift modül olunca EXPO açamayanı da gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri