Steam 100 Dolar Nasıl Değerlendirilir ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,120
2 hafta önce 220 dolarlık ak 47 miras fn çıkardım. Sattım bir kısmıyla oyun alacam elimde 100 dolar falan kalacak. Bu parayla ne zaman çıkar bilmiyorum ama Metro 2039 ve GTA 6 alacam. Bu süre zarfında parayı nasıl değerlendireyim ?

2 hafta önce 220 dolarlık ak 47 miras fn çıkardım. Sattım bir kısmıyla oyun alacam elimde 100 dolar falan kalacak. Bu parayla ne zaman çıkar bilmiyorum ama Metro 2039 ve GTA 6 alacam. Bu süre zarfında parayı nasıl değerlendireyim ?
Arbitraj denen bir yöntem var baya amelelik ama doğru yapabilirsen parayı katlarsın yavaş yavaş 100 dolarla iyi başlarsın iyice araştır öyle kararını ver ytd

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
@Realhas the Great ve @BixiBlake arbitraj vardı onu yap

• Beğen
Sevap point istersen bana 100 dlrlk oyun alabilirsin

Haziran 13 ü bekle Steam yaz indirimleri gelicek
Öyle çok indirimde oyun alacağım yok. Şükür hesapta 400 küsür oyun var. Daha çok yeni oyunlara bakıyorum. Crimson desert güzel indirime girerse yazın alabilirim

Bana da gta 6 al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim oynadığım kesin gelecek 12 oranlı bi maç var onu oyna che kardeşim

Forza Horizon 6

Öyle çok indirimde oyun alacağım yok. Şükür hesapta 400 küsür oyun var. Daha çok yeni oyunlara bakıyorum. Crimson desert güzel indirime girerse yazın alabilirim
bence arbitraj yap yazına kadar sonra istediğini alırsın o parayla

• Beğen
Forza Horizon 6
Direksiyon şart ya kol direksiyon kadar sarmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam paylaşımlı alırım derseniz öyle yapıp bütün parayla arbitraj girebilirsiniz ama 400 oyun almışsınız bu saatten sonra girmezsşniz o işe

• Beğen
Direksiyon şart ya kol direksiyon kadar sarmıyor
Gamepad ile oynuyorum gayet sarıyor. Kişiden kişiye değişir. Ha son zamanlarda oyunda hiçbir event olmadığı için sarmıyor çünkü herkes FH6'ya odaklandı. Eğer içinizde gerçekten oynama hevesi varsa inan klavyeyle bile sarar :)

• Beğen
Gamepad ile oynuyorum gayet sarıyor. Kişiden kişiye değişir. Ha son zamanlarda oyunda hiçbir event olmadığı için sarmıyor çünkü herkes FH6'ya odaklandı. Eğer içinizde gerçekten oynama hevesi varsa inan klavyeyle bile sarar :)
Bende kolla oynuyodum ama direksiyonla daha çok sarar tabi oynanır kolla

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,863
Üyeler
194,707
Son üye
Rafakksjeıdjdbeuxıks