X Hesabım Çalındı Ne Yapmalıyım?

Sgt.Jack

80+
Reaksiyon skoru
24
Gün içinde eriştiğim hesabıma bir anda sms doğrulama kodu geldi kod gelince bir şeyler olduğunu anladım hemen giriyim şifre değiştiriyim derken uygulamadaki oturumum kapanmış e posta veya telefon numarasıyla oturum açmaya çalışıyorum fakat böyle bir hesap bulunamadı diyor(muhtemelen e posta ve tel no değiştirilmiş). Kullanıcı adı ile giriş yapıyorum şifremi yazıyor bu sefer de şüpheli giriş (birden fazla konumda aynı anda giriş denenmesi sebibiyle)diyor. Giriş sorunları kısmında e posta yolladım 10 dakika sonra tarafıma gelen e postada hesabımın benim olduğunu doğrulayamamışlar ki bu da çok komik 4 5 yıldır tek e posta ve tek telefon numarası vardı kısaca sms yollayıp hesabımı nasıl çaldılar acaba ve bu hesabı nasıl geri alabilirim teşekkürler.

- Telefonun yd ise ve server kayıtlıysa donunun içine kadar görebiliyor başkaları.

- Yine telefonun ikinci el ve sen de eski e-mail adresini değiştirmediysen, eski sahibi adresini de, şifreni de biliyor.

- Telefonun root'luysa da bir şeyleri indirmişsindir.

Yok ya telefon sıfır kapalı kutu vatandan aldım 3 sene önce indirme şeylerinde ise kesinlikle virüslü bir şey indirmedim eminim sadece twitter da oldu bu arada diğer uygulamalarda sıkıntı yok

Yok ya telefon sıfır kapalı kutu vatandan aldım 3 sene önce indirme şeylerinde ise kesinlikle virüslü bir şey indirmedim eminim sadece twitter da oldu bu arada diğer uygulamalarda sıkıntı yok
Muhtemelen Twitter'in bir açığı var. Ya da başka bir cihazdan girip, açık bırakmış da olabilirsin ve yanlış algılanıyor olabilir. Meselá bilgisayar'dan veya tablet'den giriş yaptın mı?

benimde hesabım calınıp coin link paylasımları yapılmıstı suan hesabım hala askıda ve hicbir sekilde duzelmiyor 1.5 senedir deniyorum baska bir guvenilir gmail hesabınızla yeni bir x hesabı acın hicbir sekilde yardımcı olmuyor yetkili ekip ugrasmaya degmez

benimde hesabım calınıp coin link paylasımları yapılmıstı suan hesabım hala askıda ve hicbir sekilde duzelmiyor 1.5 senedir deniyorum baska bir guvenilir gmail hesabınızla yeni bir x hesabı acın hicbir sekilde yardımcı olmuyor yetkili ekip ugrasmaya degmez
Yeni hesap açtım ya x le uğraşılmaz hiç zaten kesinlikle yardımcö olmuyorlar
Muhtemelen Twitter'in bir açığı var. Ya da başka bir cihazdan girip, açık bırakmış da olabilirsin ve yanlış algılanıyor olabilir. Meselá bilgisayar'dan veya tablet'den giriş yaptın mı?
büyük ihtimalle dediğiniz gibi bir açık mevcut telefona gelen smsi falan anında çekmişler beni oturumlarımdan atıyorlar ilişkili epostamı ve telimi falan kaldırıyorlar direkt

Geri