İphone 17 Veya İphone Air Mi Hangisini Önerirsiniz?

Dušan Tadić

80+ Silver
Reaksiyon skoru
10,745
dostlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. 17 ve air arasında kaldım, ikisinin fiyatı hemen hemen aynı.
air'in tek kamera olması ve hoparlörü olmaması düşündürüyor ama onun haricinde çok şık durduğunu düşünüyorum ve teknik özellikleri 17'den bariz daha iyi.
sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Kullanan arkadaşlar deneyimini paylaşırsa sevinirim

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
dostlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum. 17 ve air arasında kaldım, ikisinin fiyatı hemen hemen aynı.
air'in tek kamera olması ve hoparlörü olmaması düşündürüyor ama onun haricinde çok şık durduğunu düşünüyorum ve teknik özellikleri 17'den bariz daha iyi.
sizce hangisi daha mantıklı bir tercih olur? Kullanan arkadaşlar deneyimini paylaşırsa sevinirim
asla air alma. tutmamış bir seri, satma satamazsın. şarjı gitmiyor, üstüne 20w yavaş doluyor. tek kameradan dolayı da premium bir cihaz durmuyor. donanımsal olarak iyi olsa ne fark eder günlük kullanımda iphone 11 bile sırıtmaz. 17 al geç

batarya sıkıntı çıkarabilir belki yoksa güzel telefon

zam geldi 77 den 85 e çıktı düz

İphone modellerine daha yeni zam geldi tüm sitelerde fiyatlar değişti bir kontrol et istersen, ayrıca ben Air kullanıyorum, bataryası insanların dediği gibi sıkıntılı değil. Kullanmayan bence bu konuda yorum yapmasın, 1 gün tam şarjımı çıkarıyor iş için çok kullanıyorum sosyal medya'da kullanıyorum. Ayrıca satılmayan bir iphone modeli yok apple çöp çıkarsa satar merak etme. Tek kamera benim için yetiyor daha önce 15 pro kullanıyordum inan genelde ana kamerayı kullanıyordum benım ıcın degısen bır durum olmadı, sürekli makro ve geniş açı kullanıyorsan senin için sorun olabilir. Cihaz genel olarak elde premium bir hava veriyor ekran boyutu tam ortası gayet ideal ve çok ince, ben sırf bunun için kılıfsız kullanıyorum

Airde batarya biraz sıkıntı olabilir onun dışında çok güzel cihaz.

asla air alma. tutmamış bir seri, satma satamazsın. şarjı gitmiyor, üstüne 20w yavaş doluyor. tek kameradan dolayı da premium bir cihaz durmuyor. donanımsal olarak iyi olsa ne fark eder günlük kullanımda iphone 11 bile sırıtmaz. 17 al geç
evet ikinci el piyasasını da düşünmek lazım hiç aklıma gelmemişti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de şimdi fark ettim şaka gibi. aylardır aynı fiyattan satılan telefon ben alacağım zaman zam yemiş

Hepsine gelmiş bu arada, Apple sesiz sedasız zam yapmazdı valla garip olmuş.

evet ikinci el piyasasını da düşünmek lazım hiç aklıma gelmemişti

ben de şimdi fark ettim şaka gibi. aylardır aynı fiyattan satılan telefon ben alacağım zaman zam yemiş
Diğer satıcılar fiyatları güncellemeden karar verip birini alın çok geçe bırakmayın. Akşama kadar eski fiyatlar kalmaz.

Son düzenleme:
hocam hepsi güncellemiş gördüğüm kadarıyla. İthalatçı garantili ilanlar bir tık daha ucuz sadece
Hepsi güncellenmemiş ama ucuz olanlardan stokları yağmalamış tabi zamı görenler, 17 stoğu kalan yer görmedim ama Air stoğu kalan birkaç yer vardı 75K bandında.

Geri