ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Parafly toplam 25 bin alışverişe 5 bin parafpara veren kampanyada internet alışverişi kabul ediliyormu yani Trendyol Hepsiburada vb. yerlerden alışveriş yapsam olurmu?
Evet oluyor hocam. Yinede kampanya takip kısmından baremin dolup dolmadığını kontrol edebilirsin

Evet oluyor hocam. Yinede kampanya takip kısmından baremin dolup dolmadığını kontrol edebilirsin
Hocam vatandan webe özel indirimden 39 bine iPhone 16e aldım parafly 5 bin parapuan kazandınız mesajı geldi ama vatandan ilk alışverişe 5 bin parapuan mesajı gelmedi sizdede aynı durum oldumu? Birde parapuan şuan kartta gözükmüyor nedeni nedir?

Hocam vatandan webe özel indirimden 39 bine iPhone 16e aldım parafly 5 bin parapuan kazandınız mesajı geldi ama vatandan ilk alışverişe 5 bin parapuan mesajı gelmedi sizdede aynı durum oldumu? Birde parapuan şuan kartta gözükmüyor nedeni nedir?
Vatan kampanyasi 3 Haziran'da karta yansitilcagi yazıyor hocam şartlarında, parapuanda 1-2 gün içinde yansıması gerekiyor

Yeni kampanya gelmiş. 11 mayısa kadar vatandan tek seferde yapılacak ilk alışverişe 25k-59.9k arasında ise 2k, 60k üzeri ise 5k parafpara veriliyor. Diğer kampanyalarla birleşmez diye bir madde görmedim.
Bu kampanya da birleşirse 12k ParafPara alınabilir

Son düzenleme:
Vatan, Elektronik sektörüne girdiği için 25k₺ üzerine bu kampanyadanda 1k₺ gelmesi gerekiyor.

https://www.parafly.com.tr/content/parafly/tr/kampanyalar/giyim-kozmetik-ve-aksesuar/anneler-gunune-ozel-1000-TL'ye-varan-parafpara.html

Parafly karta bugün şube üzerinden başvurdum. Minimum 100 bin limitle alabiliyorsunuz parafly kartı dedi şube çalışanı, ne kadar doğru bilmiyorum. Buyük ihtimalle tipimi beğenmedi şubedeki arkadaş ama 100 bin limiti verdi banka yine de 😀. Başvurum onaylandı ancak henüz tanımlanmış bir kart numarası yok. Vatan kampanyası paraf üzerinde görünürken, 25'e 5 veren kampanya görünmüyor.

Bende bundan tereddüt ediyordum ama kart numarası bugün belli oldu ve Paraf mobilde size özel kısmında gözüktü kampanya. Kampanya detayında başvuru son tarih 30 haziran, harcama son tarih 31 temmuz yazıyor.

Aşağıdaki kampanya linkini ekleyerek de şikayet formu doldurdum sabah(sabah ilk başta kampanya gözükmemişti).

bende şimdi başvuru yapmak istiyorum acaba 2 kampanya birleşirmi paraf ve parafly sanki farklı kart gibi duruyor 30 bine dron almayı düşünüyorum

bende şimdi başvuru yapmak istiyorum acaba 2 kampanya birleşirmi paraf ve parafly sanki farklı kart gibi duruyor 30 bine dron almayı düşünüyorum
Direkt parafly karta başvuru yapın. İki kampanyada da geçerli. Önceki sayfalarda iki kampanyanın birleştiğinde dair mail aldığını söyleyen arkadaş vardı.
Vatandan 5k almak için son kart başvurusu 5 mayısdı. Bugün dahil mi değil mi bilmiyorum. Müşteri hizmetlerinden net bilgi alın bence. Robota Müşteri hizmetlerinden kredi kartı tavsiyesi almak istiyorum dediğinde direkt bağlıyor.

Vatan, Elektronik sektörüne girdiği için 25k₺ üzerine bu kampanyadanda 1k₺ gelmesi gerekiyor.
Doğru hocam, bunu ben gözden kaçırmışım. O zaman eder 13k parafpara. Yakında ya ürün bedavaya gelip vurgun yapacaz ya da hiçbiri olmayıp havamızı alacaz😅

Ben 30 nisanda 20.200TL lik alişveriş yaptım Vatandan(ek kart ile ilk alışveriş), senin dediğin gibi henüz 5.000 TL yansımadı(uygulamadan kampanyaya katılmıştım). Müşteri hizmetleri ile görüştüm talep oluşturuldu 3-4 gün oldu dönüş bekliyorum(3 haziranda geleceğinin farkındayım ancak başarılı bir işlem yapip yapmadığımı anlamak için aradım)

25.000TL lik alışverişe 5.000TL veren kampanyada ise 4.800TL sonra ödülü alacağıma dair bar ilerliyor parafly uygulaması üzerinde.

Direkt parafly karta başvuru yapın. İki kampanyada da geçerli. Önceki sayfalarda iki kampanyanın birleştiğinde dair mail aldığını söyleyen arkadaş vardı.
Vatandan 5k almak için son kart başvurusu 5 mayısdı. Bugün dahil mi değil mi bilmiyorum. Müşteri hizmetlerinden net bilgi alın bence. Robota Müşteri hizmetlerinden kredi kartı tavsiyesi almak istiyorum dediğinde direkt bağlıyor.

Doğru hocam, bunu ben gözden kaçırmışım. O zaman eder 13k parafpara. Yakında ya ürün bedavaya gelip vurgun yapacaz ya da hiçbiri olmayıp havamızı alacaz😅
Aynen konuşup başvuru yapacağım 😄

Size özel kısmında 25'e 5 veren kampanyayı bekleyen arkadaşlar için güzel bir haberim var. Paraf uygulamasını silip tekrar yüklerseniz size özel kısmına düşüyor kampanya direkt.

Size özel kısmında 25'e 5 veren kampanyayı bekleyen arkadaşlar için güzel bir haberim var. Paraf uygulamasını silip tekrar yüklerseniz size özel kısmına düşüyor kampanya direkt.
bu kart troy olmak zorundamı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,239
Üyeler
194,257
Son üye
dayne
Geri