🔥İndirim ASUS TUF F16 RTX 5060 53.999TL 🔥🔥🔥

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,910
Peşin fiyatına 9 taksit var. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi 5060 laptoptur kendisi. @Che_

bunun yerine r7 ai350 hp omen 16 almayı düşünüyorum ne diyorsunuz?

Peşin fiyatına 9 taksit var. Piyasada bu fiyata alınabilecek en iyi 5060 laptoptur kendisi. @Che_

Forumda görüp almıştım, çok memnunum. Tavsiye ederim.

Forumda görüp almıştım, çok memnunum. Tavsiye ederim.
RAM'ler DDR5 5600MHz fakat zayıf işlemci sebebiyle en fazla 4800MHz'de çalışıyormuş. Bunu farkettin mi?
Bu açıdan bakarsak pek de iyi düşünülerek dizayn edilmiş cihaz değil gibi.

RAM'ler DDR5 5600MHz fakat zayıf işlemci sebebiyle en fazla 4800MHz'de çalışıyormuş. Bunu farkettin mi?
Bu açıdan bakarsak pek de iyi düşünülerek dizayn edilmiş cihaz değil gibi.
Açıkçası bios da görünce şaşırmıştım ancak 4800 diye düşünüp devam etmiştim ama eve gidince tekrar bakayım. Beni üzen noktası çift kanal 8+8 gb olması oldu. Başka boş slot yok diye biliyorum. Ancak Ghost of Tsushima ve Cyberpunk 2077 de bariz bir drop ya da fps dalgalanması görmedim (DLSS Quality). Bu arada Armory Crate yerine Ghelper kullanıyorum sistemim çok daha rahat çalışıyor gereksiz kaynak tüketmiyor. Asus laptop kullanan arkadaşlara öneririm. Eski bir TUF F17 kullanıcısı olarak ekran geometrisi hariç kolay alıştım ve severek kullanıyorum.

Ekran, soğutma, yazılım olarak Asus daha iyi. Senin aldığın fiyat baya iyi olduğu için o farkı sıfırlıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran 1200p yani WUXGA 165 Hz. 13450HX nispeten eski 3 senelik. GPU 100+15W olması iyi. tüm özellikler

Bu fiyat bandında bi sürü RTX 5060 cihaz var aslında. 512GB yerine 1TB yada fiyat 50k olsa alınabilirmiş.
Aslında birazda kalite olarak bakmak lazım. Acer, Hp laptopların kasa kalitesi açıkçası beni hiç tatmin etmedi. Acerin yazılımını bilmiyorum ancak HP'nin sistem yazılımı o kadar berbat ki... Programın içinde 100 tane sekme var fakat tek yapılabilen şey fanları sessiz ile normal mod arasında değiştirmek. Lenovo yine bu konuda biraz iyi onunda tek eksiği 15.6 inç 144hz ekranı olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası bios da görünce şaşırmıştım ancak 4800 diye düşünüp devam etmiştim ama eve gidince tekrar bakayım. Beni üzen noktası çift kanal 8+8 gb olması oldu. Başka boş slot yok diye biliyorum. Ancak Ghost of Tsushima ve Cyberpunk 2077 de bariz bir drop ya da fps dalgalanması görmedim (DLSS Quality). Bu arada Armory Crate yerine Ghelper kullanıyorum sistemim çok daha rahat çalışıyor gereksiz kaynak tüketmiyor. Asus laptop kullanan arkadaşlara öneririm. Eski bir TUF F17 kullanıcısı olarak ekran geometrisi hariç kolay alıştım ve severek kullanıyorum.
Asus'un 17inç tuf laptoplarını bir an önce çıkartıp TR piyasasına koyması gerekir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,232
Üyeler
194,247
Son üye
diatemxes
Geri