hangi site buÇok garip bir fiyat politikası izlemiş
Ne var sennheiser?sence cektimlerimin hepsi orda mi hocam :d oda var tabii
Hocam, satıyorsanız oyuncu kulaklığı satın almak isterim. İletişime geçersek sevinirim.var hocam hpes8 kablosuz ztn
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tabi var hocam hsjxkxkxkx
4800 oldu demistik beles diyemuadilleri 3k civari feci beleş ihtiyaci olan alsın
beş para etmez kulaklık olduğunu kullanıcı yorumlarından okuyun zaten kaynaklarıyla yazdımbencede kral
4800 oldu demistik beles diye
cevap vermedin kraldmden yaz yardim ci oliyim
hocam peki 1000-1500 lira civarı ne önerirsiniz bluetooth kulaklık müzik dinliyorum sadecebeş para etmez kulaklık olduğunu kullanıcı yorumlarından okuyun zaten kaynaklarıyla yazdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cevap vermedin kral
basları iyi olacak diyorsun yani , peki kulak üstü mü aklında istediğin bir firma var mı ?hocam peki 1000-1500 lira civarı ne önerirsiniz bluetooth kulaklık müzik dinliyorum sadece
yok hocam kulak içi ya bu konudaki tarzdan samsung s24fe kullanıyorum ama illa samsung olmasına gerek yok markası farklı olup daha kalitei bir ürün varsa alabilirim ben kendim bunu buldum fiyatına göre nasıl bilmiyorum daha iyisi var mıdırbasları iyi olacak diyorsun yani , peki kulak üstü mü aklında istediğin bir firma var mı ?
1. qcy ht 08 : kullandığım bir model her kulak içi kulaklık gibi hatalı üretim olarak piyasada mevcut , bende öyle bir sorun olmadı , ama fp kralıdır genel olarak özellikleri fiyatının 4 katı olan cihazlara kafa tutuyor , kullanıyorum halayok hocam kulak içi ya bu konudaki tarzdan samsung s24fe kullanıyorum ama illa samsung olmasına gerek yok markası farklı olup daha kalitei bir ürün varsa alabilirim ben kendim bunu buldum fiyatına göre nasıl bilmiyorum daha iyisi var mıdır
![]()
Samsung Galaxy Buds Core Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Galaxy Buds Core Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
eyvallah hocam emek vermişsiniz baya1. qcy ht 08 : kullandığım bir model her kulak içi kulaklık gibi hatalı üretim olarak piyasada mevcut , bende öyle bir sorun olmadı , ama fp kralıdır genel olarak özellikleri fiyatının 4 katı olan cihazlara kafa tutuyor , kullanıyorum hala
(en pahalı dönemde aldım 900 tl satıldı bir kaç ay önce https://forum.donanimarsivi.com/konu/qcy-ht08-melobuds-pro-899-tl.1211669/ )
Alıntıyı görüntüle
yedek 1. Soundpeats Capsule3 Pro bu kulaklık bass ları ile ünlü tavsiye ederim ( ülkemizde satan yer zor bulunuyor )
2. nothing cmf buds 2 güncel olarak kullandığım 2. cihazım bass lar da yer yer ht 08 geçsede anc gerisinde olduğu için yedek olarak kullanıyorum , ama cmf 2 serisinin fp olarak pil ve anc oranı diğer plus pro dan iyi enes özel in karşılaştırma videosundan izleyebilirsin
Alıntıyı görüntüle
3. qcy n 60 : ht 08 farkı yok ama kronik sorunların ayrilmış desek yalan olmaz
4.Soundpeats Free2 :ses kalitesinde capsule 3 pro ya yakın ve güzel bir ses veriyor ülkemizde tek satıcısı var desek yeridir sesiyle ünlü sonuç olarak
![]()
Soundpeats Free2 Tam Kablosuz Kulaklık
Soundpeats Free2 Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
5. Soundpeats T3 Pro Tam Kablosuz Kulaklık : ses için önerdiğim soundbeast in diğer iki modelinden sonra en iyi
![]()
Soundpeats T3 Pro Tam Kablosuz Kulaklık
Soundpeats T3 Pro Tam Kablosuz Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
6. anker r 50 i : 1000 tl altında bence yerinin ses kategorisinden koruyan modellerden biri , pilide iyi gidiyor fiyatları biraz artmış tabikide
![]()
Anker Soundcore R50i Tam Kablosuz Kulaklık
Anker Soundcore R50i Tam Kablosuz Kulaklık A3949 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ne demek yardımcı olabildiysek benim yönümden hakkım varsa helal olsuneyvallah hocam emek vermişsiniz baya