Estf hocam, nerede yaşıyorsunuzevet hocam ağız alışkanlığı yataktan bahsediyorum
yurtdışı alışveriş açık olsa ortopedik yatak süngerlerini dene derdim. Bir de benim yaptım 10 cm kalın sünger yatak ebadında kestim kullanıyorum sünger sertlikleri farklı olduğu için kendin deneyip almanı öneririmYeni yatak alacağım ev diziyorum bir çok parçayı aldım süngeri tutup mondi istikbal tarzı yerlerin tavsiyesiyle değil de araştırarak almak istedim malum günümüzün %30u burada geçiyor tavsiyelere açığım arkadaşlarım
Benim tavsiyem yüksek yoğunluklu ortopedik yatak olur. Üst tarafı ortopedik olup altı yaylı olanlar değil tamamen ortopedik olanlardan. Yaylı yataklardan biraz daha sıcak olur özellikle yaz günleri ama çok daha rahat ve kullanması kat kat daha keyifli. Bu yatak tamamen silikon süngerden (ortopedik süngerden) olacağı için yüksek yoğunluklu olması dayanıklılık açısından ve oturup yattığında bulut gibi dağılıp gitmemesi açısından önemli.Yeni yatak alacağım ev diziyorum bir çok parçayı aldım süngeri tutup mondi istikbal tarzı yerlerin tavsiyesiyle değil de araştırarak almak istedim malum günümüzün %30u burada geçiyor tavsiyelere açığım arkadaşlarım