YATAK SÜNGERİ ALIŞVERİŞİ

canovzki

80+
Reaksiyon skoru
14
Yeni yatak alacağım ev diziyorum bir çok parçayı aldım süngeri tutup mondi istikbal tarzı yerlerin tavsiyesiyle değil de araştırarak almak istedim malum günümüzün %30u burada geçiyor tavsiyelere açığım arkadaşlarım

Yatsan çok öneriyorlar kalite olarak, ben vivense almıştım öğrenci evinde gayet memnun oldum rahatlığından

Yeni yatak alacağım ev diziyorum bir çok parçayı aldım süngeri tutup mondi istikbal tarzı yerlerin tavsiyesiyle değil de araştırarak almak istedim malum günümüzün %30u burada geçiyor tavsiyelere açığım arkadaşlarım
yurtdışı alışveriş açık olsa ortopedik yatak süngerlerini dene derdim. Bir de benim yaptım 10 cm kalın sünger yatak ebadında kestim kullanıyorum sünger sertlikleri farklı olduğu için kendin deneyip almanı öneririm

Benim tavsiyem yüksek yoğunluklu ortopedik yatak olur. Üst tarafı ortopedik olup altı yaylı olanlar değil tamamen ortopedik olanlardan. Yaylı yataklardan biraz daha sıcak olur özellikle yaz günleri ama çok daha rahat ve kullanması kat kat daha keyifli. Bu yatak tamamen silikon süngerden (ortopedik süngerden) olacağı için yüksek yoğunluklu olması dayanıklılık açısından ve oturup yattığında bulut gibi dağılıp gitmemesi açısından önemli.

Yatağa dokunduğun zaman el izin hemen geçmeyip bir süre orada kalması lazım

Yatağın ağır olması lazım. ( net olarak m³ başına kg olarak 35-60kg arası orta yoğunluklu, 60-80kg arası yüksek yoğunluklu olarak geçer hemen hemen)

Yatağın kenarısına oturduğun zaman bulut gibi çökmemesi, seni biraz yukarıda tutmaya çaba göstermesi lazım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Aklında soru olursa sorabilirsin.

Geri