Farklı hesaptan deneyebilirsin. Bende alamamıştım farklı hesaba verdi.Kod vermiyor ısrarla başka ne yazabiliriz chate %20 için
2026 versiyonunda daha az vida çıkıyorBu ikisi arasında fark var mı? 2026 versiyon yerine diğerini satın almışım yanlışlıkla.
Güle güle kullanın hocam kutu önemli değilgörev başarılı kutu hasarlı geldi ama üründe bir sorun görmedim şimdi iade desem ürünün ücretini verirler değişim yapmazlar diye , ben boşa kendimi sıkıştırıyormuş ferahladım bu kadar mı değişir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
2026 versiyonunda daha az vide çıkıyor
sanada hocam , harbi hızlı getiriyorlar aynı kargocu hepsiburada trendyol ve temu aynı kargocu getirdi çocuk bana dedi abi git gel zor oluyor başka kargo kaldı mı sjjsjjs , söylede aşağıdan alıp geleyim toplu , taksit taksit olmuyorÜrün teslim edildi Temu felaket hızlı getiriyor arkadaşlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güle güle kullanın hocam kutu önemli değil![]()
Renk olarak benim masada beyaz ama arka planda kaldığı için yok gibi bişey bendeki siyah renk gibi olan griHocam rengi nasıl duruyor beyaz masaya yakışırmı
Almak isteyen ordan alır hocam her konu altına yazmanıza gerek yok.Ergoflex NB F80 Ergonomic Profosyonel 17-32inch North Bayou Monitör Standı 2026 Versiyon (Matte Charcoal) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ergoflex NB F80 Ergonomic Profosyonel 17-32inch North Bayou Monitör Standı 2026 Versiyon (Matte Charcoal) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Amazondan 1050 liraya alıp geçin ugrasmayın
Beyaz yok muTemu müşteri hizmetlerinden %20 kuponu al. -210TL İniyor. Müşteri hizmetlerine 2-3 defa '' please remove the minimum purchase limit, i cant afford it '' yazın.
ZAM SONRASI HALEN UCUZ ASLINDA ARKADAŞLAR 997TL
Ürün : Temu F80 Monitör Standı
Alıntıyı görüntüle
Bende extra 10tl kredi vardı o yüzden 854TL
Referans değil ki ben simdi aratarak buldum link birebir aynı. Bence sen senin konunda bir komplekse girmişssin ama keyfin bilir. İstediği gibi de yazar engelle engelleyebiliyor isen.Almak isteyen ordan alır hocam her konu altına yazmanıza gerek yok referans linkini!