🔥İndirim 🔥 North Bayou F80 Monitör Standı 2026 Yeni Versiyon 997 TL GÜNCEL 🔥

Benim ta ne zaman aldığımız klavyelerden kalma 290 lira kredim vardı. Temu depo olayını bilmiyordum. Başka ne alabiliriz acaba kol dışında..

1778065951173.webp

Varolduğumu bildim bileli bu ürün hep aynı fiyat 1200 1300tl 2 3 ayda 1k bandına sekiyor yıllardır aynı

görev başarılı kutu hasarlı geldi ama üründe bir sorun görmedim şimdi iade desem ürünün ücretini verirler değişim yapmazlar diye , ben boşa kendimi sıkıştırıyormuş ferahladım bu kadar mı değişir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2026 versiyonunda daha az vida çıkıyor

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-06 at 15.53.11.webp
    WhatsApp Image 2026-05-06 at 15.53.11.webp
    234 KB · Hit: 105
Son düzenleme:
Ürün teslim edildi Temu felaket hızlı getiriyor arkadaşlar.

görev başarılı kutu hasarlı geldi ama üründe bir sorun görmedim şimdi iade desem ürünün ücretini verirler değişim yapmazlar diye , ben boşa kendimi sıkıştırıyormuş ferahladım bu kadar mı değişir

2026 versiyonunda daha az vide çıkıyor
Güle güle kullanın hocam kutu önemli değil :)

Ürün teslim edildi Temu felaket hızlı getiriyor arkadaşlar.

Güle güle kullanın hocam kutu önemli değil :)
sanada hocam , harbi hızlı getiriyorlar aynı kargocu hepsiburada trendyol ve temu aynı kargocu getirdi çocuk bana dedi abi git gel zor oluyor başka kargo kaldı mı sjjsjjs , söylede aşağıdan alıp geleyim toplu , taksit taksit olmuyor

Son düzenleme:
Almak isteyen ordan alır hocam her konu altına yazmanıza gerek yok referans linkini!
Referans değil ki ben simdi aratarak buldum link birebir aynı. Bence sen senin konunda bir komplekse girmişssin ama keyfin bilir. İstediği gibi de yazar engelle engelleyebiliyor isen.

Kol güzel bu arada. Kardesimde eskisi var heralde memnun bu da iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,996
Üyeler
194,773
Son üye
Stings
Geri