DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

stok gorunmuyor acaba magazadan taksıtle alabılırmıyız bunu 3 taksıt vade farksız
yarın mağaza açılmadan 30dk önce fiyatı kontrol et, fiyat değişmezse herhangi bi vatanpc mağaza git ödeme yap al. ürün isterse mağaza da olmasın. başka vatan mağazasından o mağaza ürün talep yapıyorlar. gelince de seni arayıp teslim ederler

Micro Sd Kart arayanlar için;

128 Gb 999 TL Prime üyeliğe 200 TL kuponla 799 TL ye geliyor ekstra 25 TL de amazon indirim yaptı 774 TL ye geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gittiğiniz mağazada stok olmasına gerek yok en yakın mağazaya gidin getiriyorlar bu şekilde 3 taksitle aldım geçen hafta

Stok var. Düştü çöp oldu riski olmasa alınır ama bu tip bir hobi için fazla pahalı ve riskli alet.
Ayrıca izin olmadan şehir içi kullanılmıyor diye biliyorum. İhbarlanırsanız başınıza bela olur diye okumuştum.

1778099155832.webp

Stok var. Düştü çöp oldu riski olmasa alınır ama bu tip bir hobi için fazla pahalı ve riskli alet.
Ayrıca izin olmadan şehir içi kullanılmıyor diye biliyorum. İhbarlanırsanız başınıza bela olur diye okumuştum.

Alıntıyı görüntüle
Bir de öyle bir durumu var değil mi. Dedim alayım hobi amaçlı kullanırım hevesimi atar satarım da ulan heves atarken bir de düşürüp kırmak var ya ahahahah

1778099325458.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,211
Üyeler
194,904
Son üye
gerekyok
Geri