sedatdeniz
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
stok gorunmuyor acaba magazadan taksıtle alabılırmıyız bunu 3 taksıt vade farksız
yarın mağaza açılmadan 30dk önce fiyatı kontrol et, fiyat değişmezse herhangi bi vatanpc mağaza git ödeme yap al. ürün isterse mağaza da olmasın. başka vatan mağazasından o mağaza ürün talep yapıyorlar. gelince de seni arayıp teslim ederlerstok gorunmuyor acaba magazadan taksıtle alabılırmıyız bunu 3 taksıt vade farksız
stok varTamamdıe hocam bakayım sabahtan
ama düz modeli 13 e falan düşerse daha iyi olur benim için
Aldım stok açıldıPARASI OLAN ÇÖKSÜN HEMEN
DJI Mini 3 Fly More Combo(DJI RC) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
DJI Mini 3 Fly More Combo(DJI RC) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bir de öyle bir durumu var değil mi. Dedim alayım hobi amaçlı kullanırım hevesimi atar satarım da ulan heves atarken bir de düşürüp kırmak var ya ahahahahStok var. Düştü çöp oldu riski olmasa alınır ama bu tip bir hobi için fazla pahalı ve riskli alet.
Ayrıca izin olmadan şehir içi kullanılmıyor diye biliyorum. İhbarlanırsanız başınıza bela olur diye okumuştum.
Alıntıyı görüntüle
Stok var. Düştü çöp oldu riski olmasa alınır ama bu tip bir hobi için fazla pahalı ve riskli alet.
Ayrıca izin olmadan şehir içi kullanılmıyor diye biliyorum. İhbarlanırsanız başınıza bela olur diye okumuştum.
Alıntıyı görüntüle