🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

Skiesred

80+
Reaksiyon skoru
53
Özensiz Konu Başlığı
Almazsanız düşer demişti çok sevdiğim bir abim, vallahi gerçekleşiyor. Ayrıca fiyat indirimleriyle çok övündükleri "Gaming Gecesi'nden" daha da düşük fiyata satıyorlar şu an. BAŞARDIK!

Bu arada güzel bir haber daha: eğer Bonus veya Maksimum kredi kartınız var ise İncehesap kampanyasına katılırsanız daha da düşüyor fiyat. Garanti ile 19.5'a, maksimum ile 19.250'ye düşüyor fiyat.

Son düzenleme:
21e kutulu almanyadan getirticem tray güven vermiyor artık

Almayın almayın. İşimize yarayacak direnişe devam :)

Geçen gittim, incehesaptan alışveriş yaparım diye iş bankasından kredi kartı cıkardım, peşin fiyatına 3 taksit yapıyor diye, ama kaldırmışlar şimdi halkbank kredi kartlarıma 3 taksit yapıyor.
Keşke şu anki kartıma peşin fiyatına 3 taksit yapsa rahat alabilsem; ben kart cıkarıyorum kart gelene kadar kampanya değişiyor.

Almazsanız düşer demişti çok sevdiğim bir abim, vallahi gerçekleşiyor. Ayrıca fiyat indirimleriyle çok övündükleri "Gaming Gecesi'nden" daha da düşük fiyata satıyorlar şu an. BAŞARDIK!
ikinci el de ki değişik karakterliler bu fiyatlara koyuyor 😂 sıfır düşüyor ikinci el yükseliyor çok garip bir piyasa

taksit yok boş indirim

Geçen gittim, incehesaptan alışveriş yaparım diye iş bankasından kredi kartı cıkardım, peşin fiyatına 3 taksit yapıyor diye, ama kaldırmışlar şimdi halkbank kredi kartlarıma 3 taksit yapıyor.
Keşke şu anki kartıma peşin fiyatına 3 taksit yapsa rahat alabilsem; ben kart cıkarıyorum kart gelene kadar kampanya değişiyor.
işte bu yüzden promosyonlu anlaşma yapıyorlar maaş kartı gibi düşün 🤫

Geri