GetirYemek Maydanoz Döner 2 adet 190tl

Reaksiyon skoru
111
Geçen ki kampanya. Hızlı biter
IMG-20260507-WA0021.webp

bölgenizdeki yer iyi değilse, bilmiyorsanız hiç almayın. Büyük ihtimalle güzel gelmeyecek.

ben bizim bölgede ki şubesinden memnunum siparişi oluşturdum teşekkürler.

çok kötü, tavuk derisiyle filan çıktı hep az pişmiş midem bulandı. gidin bu paraya 800gr tavuk bonfile alın tavaya atın kızartın, 2 defada bitirirsiniz,

Bölgemde kız arkadaşımla bir kere gitmiştik rezillikti hiç hoşumuza gitmemişti maalesef

bölgeden bölgeye bunların kalitesi çok değişiyor maalesef, franchise olayını bazı dükkan sahipleri anlamıyor, babalarının çiftliği işletiyorlar dükkanı sanırım ya da marka bu dükkanları hiç denetleme yapmıyor... bulunduğum konumdaki şubeden geçen sene yedim, tavuğun tadı gelmesin diye, salça sosu basmışlardı, yani bir ailenin yiyeceği yemekte o derece salça olmaz o derece abartmıyorum ciddiyim, konu sahibi sağolsun indirimi görünce şubenin son yorumlarına baktım belki düzeltmişlerdir diye, daha da kötüye gitmişler, yukarıda arkadaşların belirttiği gibi bölgenizdeki şubenin yorumlarına bakın öyle sipariş verin :PeepoLeave:

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Geçenlerde şubelerinin önünden geçerken çiğ tavuğu dönerin üstüne takarlarken gördüm. Siz karar verin. Zaten tadı da bir şeye benzemiyor

Dünyanın en kötü dönercisi gidip dois veya zater yiyebilirsiniz yada donas en iyi 3 zincir bunlar zaterin bayiden bayiye tat farkarı oluyor ama donas son 2 senedir düzeltti kendini

çevrenizde civciv felan varsa kesmeden yiyebilirsiniz daha leziz olcağını düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,839
Üyeler
194,692
Son üye
Fumedeme
Geri