Öneri Hikayeli Oyun önerisi

cansux

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
171
Ekran görüntüsünü bıraktığım tarzlarda oyunlar arıyorum, büyük yapımlar, grafik kalitesi ve yeni çıkışlı oyunlar olması önceliğimdir fiyatı da önemli elbette 20-30 dolardan fazla vermek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Not: online oynanabilen oyunları istemiyorum steam ya da epic games fark etmez.

Ekler

• IMG_20260507_164016_950.webp
    IMG_20260507_164016_950.webp
    65.3 KB · Hit: 62
Son düzenleme:
Crysis serisini oynadın mı bilmem denemelisin STALKER benzeri metro serisi var kesinlikle tavsiye ederim Death Stranding 1 i de tavsiye ederim 2 yi henüz oynamadım

max payne 1 2 bitirdikten sonra 3 le iliklerine kadar fps hazzı yaşarsın. ben sabah bi oturdum gece 12 1 e kadar oynadım bitirdim, 3 ü çok sürükleyici oyun diğer 1,2 oyunda çok sağlam ama eski oldukları ıcın grafık mekanıklerden beklentın olmasın, 3 hıkaye olarak dıger 2 oyundan alakasız, oynamak istersen direk 3 oyna.

Uncharted 4 hırsızlar mirası koleksiyonu da oynayabilirsin, oynadığım en iyi oyun, TR Dublajlı olması da çok iyi, mekanik, hikaye olarakta çok sağlam, yüzlerce oyun var ama bu 2 sinin dadı başka

max payne 1 2 bitirdikten sonra 3 le iliklerine kadar fps hazzı yaşarsın. ben sabah bi oturdum gece 12 1 e kadar oynadım bitirdim, 3 ü çok sürükleyici oyun diğer 1,2 oyunda çok sağlam ama eski oldukları ıcın grafık mekanıklerden beklentın olmasın, 3 hıkaye olarak dıger 2 oyundan alakasız, oynamak istersen direk 3 oyna.

Uncharted 4 hırsızlar mirası koleksiyonu da oynayabilirsin, oynadığım en iyi oyun, TR Dublajlı olması da çok iyi, mekanik, hikaye olarakta çok sağlam, yüzlerce oyun var ama bu 2 sinin dadı başka
Max payne, crysis serisini falan 10 yıl önce oynamıştım. Hatta max payneyi 15 sene de olmuş olabilir, ben biraz daha yüksek sistem isteyen grafikleri iyi güncel oyunlar arıyorum stalker 2, wukong tarzı ya da attığım ssdeki gibi.

Max payne, crysis serisini falan 10 yıl önce oynamıştım. Hatta max payneyi 15 sene de olmuş olabilir, ben biraz daha yüksek sistem isteyen grafikleri iyi güncel oyunlar arıyorum stalker 2, wukong tarzı ya da attığım ssdeki gibi.
Baldurs gate3 oynadın mı? %25 indirim 26 dolara düşmüş.

Death Stranding ve metro serisi tavsiyemdir

Baldurs gate3 oynadın mı? %25 indirim 26 dolara düşmüş.
Baldur var kütüphanemde ama Expedition olur indirime girdiğinde kesinlikle alacağım Wukong falan da düşünüyorum ama indirime girmiyor hiç girsede üç beş kuruş giriyor.

dishonored serisini öneririm gizlilk ve seçim odaklı bir oyun (epicte 1. oyun bedava verilmişti)

Marvel's Spiderman 1-2., Bioshock ve Persona serisi. Marvel's Spiderman 1 Epic'te sık sık indirime giriyor ikinci oyun maalesef pahalı.

Ekran görüntüsünü bıraktığım tarzlarda oyunlar arıyorum, büyük yapımlar, grafik kalitesi ve yeni çıkışlı oyunlar olması önceliğimdir fiyatı da önemli elbette 20-30 dolardan fazla vermek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Not: online oynanabilen oyunları istemiyorum steam ya da epic games fark etmez.
Dying light serisi fena akar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,945
Üyeler
194,751
Son üye
Ganmulll
Geri