havlu götür su götür kıyafet falan götür terli terli değiştirirsinbugün spor saalonuna kayıt oldum yarın baaşlıyacam sporla ilgili hiç bir bilgim yok ilk gün nasıl geçicek ne yapmalıyım
yazıldığım yer yarın gelince ölçüm yapıcaz falan dedi
yanımda ne götürmeliyim
havlu götür su götür kıyafet falan götür terli terli değiştirirsin
bugün acelem olduğu için pek soramadım program verecekler mi banaa ne yapmam içinspor kıyafetlerini + küçük havlu + 1 litre su
(orda duş alırsın büyük havlu da götür )
veririler ilk ayın olduğu için çok harekete girmezsin hatta sana atim benimkileribugün acelem olduğu için pek soramadım program verecekler mi banaa ne yapmam için
program falan veriyorlar da yani bana full body yap demıslerdı 2 ay boyunca falan gelısemıyorsun.Normal işte düzen kur kendine ilk zorlayınca 1 hafta falan elden ayaktan kesiliyorsun ama alışıyorsun hem çok daha hızlı gelişirsinbugün acelem olduğu için pek soramadım program verecekler mi banaa ne yapmam için
vaalla olur hocamveririler ilk ayın olduğu için çok harekete girmezsin hatta sana atim benimkileri
sana onları gösterirler 1 ay boyunca yaparsın
nasaıl yani verdikleri pek işe yaramıyor muprogram falan veriyorlar da yani bana full body yap demıslerdı 2 ay boyunca falan gelısemıyorsun.Normal işte düzen kur kendine ilk zorlayınca 1 hafta falan elden ayaktan kesiliyorsun ama alışıyorsun hem çok daha hızlı gelişirsin
bir bilgi daha vereyim ben spora kilo almaak için gidiyorum zayıf biriyimAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben bisiklete girmiyorum alt bacağı kalınlaştırıyor
çok saağol eywAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben bisiklete girmiyorum alt bacağı kalınlaştırıyor