🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

trendyol kazı kazan 5000e 500 kodu ile 4855 TL'ye geliyor
Benden bir kod:SWP71NMHACBFG
alınır mı ya memnun olanı da var kötü yorum yapanlarda var kararsız kaldığım bir kulaklık , kullanan var mı ?

alınır mı ya memnun olanı da var kötü yorum yapanlarda var kararsız kaldığım bir kulaklık , kullanan var mı ?
bende g pro x wireless vardı kırıldı aldım herkes fiyat performans diyor ama denemedim daha

giriş seviyesi razer kulaklık kullandım mikrofon kalitesi onun yanında baya kalitesiz gibi hissettirdi şu an olsa kaliteli bir razer alırdım

Arkadaşlar kodu olan ve kullanmayacak varsa atabilir mi acaba

bir de evde dolanırken çok uzağa gidemiyorum hemen bağlantı kesiliyor o baya kötü

giriş seviyesi razer kulaklık kullandım mikrofon kalitesi onun yanında baya kalitesiz gibi hissettirdi şu an olsa kaliteli bir razer alırdım
inceleme / test videolarında mikrofon kaliteli gibi ses veriyordu

Bildirim gelmiyor ki kazı kazan yapalım.

Kazı kazan bildirimi gelmedi bugün ya

Alalı 2 hafta oldu olmadı, mikrofon güzel,ses seviyesi eq yapınca güzel müzikte tatmin etti, dungle mıdır nedir onun bağlantısı da odadan wcye kadar gidiyorum arada 3 oda var, wc girip kapıyı kapattığım anda bağlantıyı kesiyor sonra direkt oto bağlanıyor yakınlaşınca benim hoşuma gitti tavsiye ederim 5350 TL'ye aldım

Alınır on numara kulaklık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Troy kart varsa 300 de o ateşliyo

kazı kazan bildirimi gelmiyor artık sebebi nedir ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye