Işık sızması oled hariç bütün monitörlerde var normal bişey istesen de iade edemezsinYeni aldım herkesin burda paylaştığı monitörü güzel bişey fakat köşelerde ışık sızması var ya normal mi bu
Niye edemesin hocam cayma hakkı diye bir şey var gayette eder 15 gün geçmediyse.Işık sızması oled hariç bütün monitörlerde var normal bişey istesen de iade edemezsin
Mağazadan aldıysa kutusu açılınca iade edemez diye biliyorum ki iade etse bile yeni alacağı monitör de de aynısı olucak daha kötüsü belkiNiye edemesin hocam cayma hakkı diye bir şey var gayette eder 15 gün geçmediyse.
Hocam arkadaşı baya rahatsız etmiş belli ki daha iyisi kötüsü gelir bilemem de daha azı gelme ihtimali var sonuçta. Muhtemelen hepsiburada üzerinden falan almıştır KTC monitör çünkü.Mağazadan aldıysa kutusu açılınca iade edemez diye biliyorum ki iade etse bile yeni alacağı monitör de de aynısı olucak daha kötüsü belki
Ekranda ful simsiyah bir görüntü açıp fotoğraf atarmısınYeni aldım herkesin burda paylaştığı monitörü güzel bişey fakat köşelerde ışık sızması var ya normal mi bu