idris metin
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
- Bütçe
- 3500
merhaba arkadaşlar 3000-4000 tl arası bütçem var mouse alacağım daha çok cs2 lol gibi oyunlar oynuyorum f/p bi mouse önerir misiniz?
Mchose A7 V2 Ultra+ manyetik şarj dock'u efsane. Driverda kusursuz.merhaba arkadaşlar 3000-4000 tl arası bütçem var mouse alacağım daha çok cs2 lol gibi oyunlar oynuyorum f/p bi mouse önerir misiniz?
https://wraithesports.com/products/scyrox-v8-8k-wireless-mouse? bu da var claw tutuşa uygun üstteki arkadaşın attığı da iyi hepsi aynı sensörü kullanıyor
O da alınır aynı sensörü kullanıyor. Bu konudaki 5 mouse da güzel. Boyuta bakmak lazım elinin şekline uyması önemli olan deneme şansın varsa bir yerde bulursan falan dene. Bir de driverları ve uygulaması farklı oluyor hangisinin iyidir bilmiyorum çok bir fark yok bence.
www.n11.com
çıkarım bu fiyat bandına alınabilecek bu fayatlara en iyisiysebu fiyat bandının biraz üstüne çıkarsan. bu ürün en iyi f/p olabilirLogitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
atk a9 air veya ultimate al yada atk x1 v2 ye bakmerhaba arkadaşlar 3000-4000 tl arası bütçem var mouse alacağım daha çok cs2 lol gibi oyunlar oynuyorum f/p bi mouse önerir misiniz?