Android S25FE vs A56 fiyat farkına değer mi?

Sırtlan

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
35000
A56 5G vs S25FE arasında kaldım. S25FE yaklaşık 10.000 TL daha pahallı ama fiyat farkına değer ise onu alacağım. Sizin fikirleriniz nedir?

Telefonda aşırı oyun oynamam daha çok sosyal medya takılırım. Öyle fotoğraf tutkum olmasada güzel anları fotoğraflamayı severim. Öyle her sene telefon değiştiren birisi de değilimdir.

A56 5G vs S25FE arasında kaldım. S25FE yaklaşık 10.000 TL daha pahallı ama fiyat farkına değer ise onu alacağım. Sizin fikirleriniz nedir?

Telefonda aşırı oyun oynamam daha çok sosyal medya takılırım. Öyle fotoğraf tutkum olmasada güzel anları fotoğraflamayı severim. Öyle her sene telefon değiştiren birisi de değilimdir.
s serisinin en düşüğü a serisinden baya baya daha iyi ama s25 fe nin alt ekran kısmı kalın haberin olsun yazdığın gibi oyun vb kullanmayacaksan a56 yeterli olur a56 yı da küçümsememek lazım

A seriside kağıt üzerinde fena olmasada s serisiyle kullanımda aralarında dağlar kadar fark var. Hem s21 hem a35 kullanmış birisi olarak, aradan geçen 5 seneye rağmen kullandığım s21 canavar gibi çalışıyorken a35 aldığım ilk günden beri anlam veremediğim şekilde kasıyor. Oyundan vs bahsetmiyorum. Arayüzde, insta'da vs... s serisi alma şansın varsa s serisinden şaşmamak lazım.

S serisi tam yapay zeka özellikleri ile geliyor. S25fe bu anlamda alınabilecek en ucuz cihaz. Ancak s24 şu aralar 30k bandında. ekranı küçük olması sorun değilse tercih edilebilir.

s serisinin en düşüğü a serisinden baya baya daha iyi ama s25 fe nin alt ekran kısmı kalın haberin olsun yazdığın gibi oyun vb kullanmayacaksan a56 yeterli olur a56 yı da küçümsememek lazım
aktif olarak s25 fe kullaniyorum alt kismi dediginiz gibi kalin fakat maksimum 1 hafta sonra alisirsiniz ki fazla bi kalinligi yok yakininizda ki bi magazaya giderek gorebilirsiniz

aktif olarak s25 fe kullaniyorum alt kismi dediginiz gibi kalin fakat maksimum 1 hafta sonra alisirsiniz ki fazla bi kalinligi yok yakininizda ki bi magazaya giderek gorebilirsiniz
Bende yakından inceledim telefonu gayet iyi ama o bütçekerde o çentik can sıkar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet fe serilerinin çentiği fazla ama s24fe ye göre düzeltmişler ve alışılıyor sorun olmaz bence
Alışılır ama demek istediğim o bütçelerde olmamalı arkadaşım honor magic 8 lite aldı işlemci berbat ama ekran baya iyi 20k lık tel de bile neredeyse yok gibiyken 35k lık bir telefonda olmamalı yoksa baya iyi cihaz

Son düzenleme:
Bende yakından inceledim telefonu gayet iyi ama o bütçekerde o çentik can sıkar

Alışılır ama demek istediğim o bütçelerde olmamalı arkadaşım honor magic 8 lite aldı işlemci berbat ama ekran baya iyi 20k lık tel de bile neredeyse yok gibiyken 35k lık bir telefonda olmamalı yoksa baya iyi cihaz
valla hocam demeseniz hic centige bile odaklanacagimi sanmiyorum belki benim gozumde kucuk biseydir en iyisi alacak arkadas bi bakip kendi goz zevkine gore yorumlamali

Yani aradaki en büyük fark işlemci, bana çok güç lazım değil 3x telefoto kamera da kritik değil dersen A56 da alınabilir.

S24FE de önerebilirim, kuzenime aldırdım A56 yerine gayet memnun.
S24FE ile S25FE arasındaki fiyat farkı çok az hocam ikisi arasında direk S25FE tercih ederim.

Yani aradaki en büyük fark işlemci, bana çok güç lazım değil 3x telefoto kamera da kritik değil dersen A56 da alınabilir.
Güç kısmını şimdilik önemsemiyorum ama iki üç sene içerisinde de aşırı yavaşlamasını istemem telefonun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,211
Üyeler
194,904
Son üye
gerekyok
Geri