Ders Çalışmaktan Zevk Alıyorum

Bu konu niye bu kadar gündemde kaldı çalış abim işte daha güzel ne var

canı acıyınca zevk alan arkadaşım oldu depresyondan da zevk alan arkadaşım oldu da bu kadarını kaldıramam NASIL dersi seviyorsun taktik PLS : (
Sosyal çevrem yok buluşcak kimsem yok (2 3 kisi haric onlarlada badir konusuyoruz)
Sabah 7.30 8.00 civarı kalkıyorum
akşam 22:50 de evde oluyorum,
Yemek yiyorum 12.00 01.00 civari yatıyorum sonra yine ayni döngü.....
Duzenli olarak kutuphanede çalışınca bi süreden sonra eve geldigimde bilgisayari açıp oyun oynayasim gelmemeye başladı. Konuları bitiriyorum yaz zamanı tekrar yapıp full soru bankası deneme çözücem bu bile beni mutlu ediyor bilmiyorum. Ama kpss bitsin herşeyi yapıcam, birikimim var şu anda kendi paramla herseyi alıyorum aile desteği yok no problem

kpss calisiyorum sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, saat sabah 9.00 akşam 22.00 yemektir moladır vb. Onlarda var.

Ve çok zevk veriyor ders calismak saatlerce çalissam bile sıkılmıyorum ve iyi verim alıyorum.

Ders calismak disinda birsey yapasım gelmiyor örneğin eve gidince bilgisayarı açıp oyun oynamıyorum yada dışarı çıkıp gezme isteğim yok sadece ders çalışmak istiyorum garip bi şekilde.

Umarım eylüle kadar böyle geçiririm cünkü kpss den yüksek puan almam lazım.
nefs-i mutmainneye ulaşmış bir insan.

Sosyal çevrem yok buluşcak kimsem yok (2 3 kisi haric onlarlada badir konusuyoruz)
Sabah 7.30 8.00 civarı kalkıyorum
akşam 22:50 de evde oluyorum,
Yemek yiyorum 12.00 01.00 civari yatıyorum sonra yine ayni döngü.....
Duzenli olarak kutuphanede çalışınca bi süreden sonra eve geldigimde bilgisayari açıp oyun oynayasim gelmemeye başladı. Konuları bitiriyorum yaz zamanı tekrar yapıp full soru bankası deneme çözücem bu bile beni mutlu ediyor bilmiyorum. Ama kpss bitsin herşeyi yapıcam, birikimim var şu anda kendi paramla herseyi alıyorum aile desteği yok no problem
benimde hiç arkadaşım yok düzenim yok :C yinede ders iyice canımı sıkıyor

kpss calisiyorum sabahtan aksama kadar kutuphanedeyim, saat sabah 9.00 akşam 22.00 yemektir moladır vb. Onlarda var.

Ve çok zevk veriyor ders calismak saatlerce çalissam bile sıkılmıyorum ve iyi verim alıyorum.

Ders calismak disinda birsey yapasım gelmiyor örneğin eve gidince bilgisayarı açıp oyun oynamıyorum yada dışarı çıkıp gezme isteğim yok sadece ders çalışmak istiyorum garip bi şekilde.

Umarım eylüle kadar böyle geçiririm cünkü kpss den yüksek puan almam lazım.
sen piskopatsın ondandır

Geri