🔥İndirim Lian Li 1200W SX1200P 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 Güç Kaynağı 8868TL

Hala yurtdışı fiyatı değil zaten de vergi yüzde farkıyla anlaşılabilir bir fark
Almanya ile Türkiye'deki vergiler birebir aynı. 150 euro(8000TL) orada bu ürün. Daha pahalı aslında bizde dediğiniz gibi. İnsanlarımız aç gözlü olmasa bazı şeyleri çok daha ucuza alırız ancak markalar da biliyor insanlarımızı. Türkiye 10 sene önce markalar tarafından bir Avrupa pazarı olarak görülürken bugün geldiğimiz noktada bir Ortadoğu pazarı olarak görülmekte. Uzun süreli devam eden enflasyon insanların algısını ve mantığını yok etti. Yapacak bir şey yok, bu şekilde kabul edip devam edeceğiz hayatımıza.

c1200 daha iyi değil mi?
bu fiyata c1200 ün eski sorunlu versyonu satılıyor , yeni versyonu asla bu fiyat bandına satılmadı , geçen gün amazonda 8799 a yeni diye satılan c1200 eski versyondu , amazon ilan başlığını yanlış yazmış alanların çoğu malesef iade etmekle uğraşacak .
c1200 ve sx1200 ikiside A tier . c1200 gold
sx1200 ise platinium , belki o yönden bi tık c1200 den iyi olabilir . Ayrıca kabloları kesinlikle c1200 den daha güzel .

Yok mu şöyle 5-6K arası gold modular A/B+ PSU tavsiyesi agalar. Fiyatlara bakmadım bu aralar hiç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

.
Yok mu şöyle 5-6K arası gold modular A/B+ PSU tavsiyesi agalar. Fiyatlara bakmadım bu aralar hiç.

Dipnot:Mesaj buga mı girdi anlamadım 2.mesajı bildirim için yazdım.

Fiyatı güzel düşmüş, A tier ve yeni çıkan oldukça kaliteli bir psu ihtiyacı olan değerlendirebilir beyaz rengi de indirimde bu arada.
Kaynaklar:
Aynı fiyata asus rog aura 1200w almıştım. Son pişmanlık bir şeye yaramaz elbet.

Ben bunu almayı düşünüyordum sesinden dolayı almadım ama keşke alsaydım kabloları çok iyimiş. 30+ db yazxıyordu

Aynı fiyata asus rog aura 1200w almıştım. Son pişmanlık bir şeye yaramaz elbet.
ben de asus 1000p aldım kabloları lianli gibi olsa pişman olmazdım da biraz var :D

Ben bunu almayı düşünüyordum sesinden dolayı almadım ama keşke alsaydım kabloları çok iyimiş. 30+ db yazxıyordu

ben de asus 1000p aldım kabloları lianli gibi olsa pişman olmazdım da biraz var :D
Valla öyle o zaman ki indirimde aldık buda bir şey hocam. Umarım ram kampanyaları görüp kaçırmayız.

Almanya ile Türkiye'deki vergiler birebir aynı. 150 euro(8000TL) orada bu ürün. Daha pahalı aslında bizde dediğiniz gibi. İnsanlarımız aç gözlü olmasa bazı şeyleri çok daha ucuza alırız ancak markalar da biliyor insanlarımızı. Türkiye 10 sene önce markalar tarafından bir Avrupa pazarı olarak görülürken bugün geldiğimiz noktada bir Ortadoğu pazarı olarak görülmekte. Uzun süreli devam eden enflasyon insanların algısını ve mantığını yok etti. Yapacak bir şey yok, bu şekilde kabul edip devam edeceğiz hayatımıza.
Ben almıyorum kendimce protesto ediyorum. Sistemim de her işimi görüyor şu an. Olur da bir gün bir şeyler düzelir globalle aynı fiyata geliriz o zaman bir şeyler almaya başlarım.

Fiyatı güzel düşmüş, A tier ve yeni çıkan oldukça kaliteli bir psu ihtiyacı olan değerlendirebilir beyaz rengi de indirimde bu arada.
Kaynaklar:
Sessizlik A olsaydı asus rog auraya rakip çıkardı :D

Edge platium var Corsair Hx geçtim çok sesli geldi bu kadar güzel power yapıyorsunuz seste neyin nesin fan üreten bir markasin çözüm bulamadınmi yok.
Satıp Corsair Alicam muhtemelen.

Geri