Almanya ile Türkiye'deki vergiler birebir aynı. 150 euro(8000TL) orada bu ürün. Daha pahalı aslında bizde dediğiniz gibi. İnsanlarımız aç gözlü olmasa bazı şeyleri çok daha ucuza alırız ancak markalar da biliyor insanlarımızı. Türkiye 10 sene önce markalar tarafından bir Avrupa pazarı olarak görülürken bugün geldiğimiz noktada bir Ortadoğu pazarı olarak görülmekte. Uzun süreli devam eden enflasyon insanların algısını ve mantığını yok etti. Yapacak bir şey yok, bu şekilde kabul edip devam edeceğiz hayatımıza.Hala yurtdışı fiyatı değil zaten de vergi yüzde farkıyla anlaşılabilir bir fark
bu fiyata c1200 ün eski sorunlu versyonu satılıyor , yeni versyonu asla bu fiyat bandına satılmadı , geçen gün amazonda 8799 a yeni diye satılan c1200 eski versyondu , amazon ilan başlığını yanlış yazmış alanların çoğu malesef iade etmekle uğraşacak .c1200 daha iyi değil mi?
Yok mu şöyle 5-6K arası gold modular A/B+ PSU tavsiyesi agalar. Fiyatlara bakmadım bu aralar hiç.
Aynı fiyata asus rog aura 1200w almıştım. Son pişmanlık bir şeye yaramaz elbet.Fiyatı güzel düşmüş, A tier ve yeni çıkan oldukça kaliteli bir psu ihtiyacı olan değerlendirebilir beyaz rengi de indirimde bu arada.
![]()
Lian Li 1200W SX1200P Siyah 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı
Lian Li 1200W SX1200P Siyah 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kaynaklar:![]()
Lian Li 1200W SX1200P Beyaz 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı
Lian Li 1200W SX1200P Beyaz 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
ben de asus 1000p aldım kabloları lianli gibi olsa pişman olmazdım da biraz varAynı fiyata asus rog aura 1200w almıştım. Son pişmanlık bir şeye yaramaz elbet.
Valla öyle o zaman ki indirimde aldık buda bir şey hocam. Umarım ram kampanyaları görüp kaçırmayız.Ben bunu almayı düşünüyordum sesinden dolayı almadım ama keşke alsaydım kabloları çok iyimiş. 30+ db yazxıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben de asus 1000p aldım kabloları lianli gibi olsa pişman olmazdım da biraz var![]()
Ben almıyorum kendimce protesto ediyorum. Sistemim de her işimi görüyor şu an. Olur da bir gün bir şeyler düzelir globalle aynı fiyata geliriz o zaman bir şeyler almaya başlarım.Almanya ile Türkiye'deki vergiler birebir aynı. 150 euro(8000TL) orada bu ürün. Daha pahalı aslında bizde dediğiniz gibi. İnsanlarımız aç gözlü olmasa bazı şeyleri çok daha ucuza alırız ancak markalar da biliyor insanlarımızı. Türkiye 10 sene önce markalar tarafından bir Avrupa pazarı olarak görülürken bugün geldiğimiz noktada bir Ortadoğu pazarı olarak görülmekte. Uzun süreli devam eden enflasyon insanların algısını ve mantığını yok etti. Yapacak bir şey yok, bu şekilde kabul edip devam edeceğiz hayatımıza.
Sessizlik A olsaydı asus rog auraya rakip çıkardıFiyatı güzel düşmüş, A tier ve yeni çıkan oldukça kaliteli bir psu ihtiyacı olan değerlendirebilir beyaz rengi de indirimde bu arada.
![]()
Lian Li 1200W SX1200P Siyah 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı
Lian Li 1200W SX1200P Siyah 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kaynaklar:![]()
Lian Li 1200W SX1200P Beyaz 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı
Lian Li 1200W SX1200P Beyaz 80+ Platinum Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Edge platium var Corsair Hx geçtim çok sesli geldi bu kadar güzel power yapıyorsunuz seste neyin nesin fan üreten bir markasin çözüm bulamadınmi yok.Ben bunu almayı düşünüyordum sesinden dolayı almadım ama keşke alsaydım kabloları çok iyimiş. 30+ db yazxıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben de asus 1000p aldım kabloları lianli gibi olsa pişman olmazdım da biraz var![]()
https://www.itopya.com/corsair-rm850e-850w-80-gold-140mm-atx-31-full-moduler-fanli-psu_u2915Yok mu şöyle 5-6K arası gold modular A/B+ PSU tavsiyesi agalar. Fiyatlara bakmadım bu aralar hiç.