🔥İndirim Ocypus Iota C70 Black Curve ARGB Digital Kasa - 3.999 TL

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,908

1778242206719.webp
1778242217137.webp

Piyasadaki rakiplerine göre fiyatı 2-3k düşük ve genişlik olarak ta çok bir fark yok. Radyatör kalınlığı desteği bulamadım ancak kasa gayet geniş ve büyük olduğundan dolayı arctic lf3 ile problem yaşatacağını düşünmüyorum elinde veri olan varsa bununla ilgili konu için harika olur. Ocypus markası önceden vardı fakat stok bittiği için yok olmuştu sanırım şu an yavaştan ürünlerine stok gelmeye başladı kalitesiz ürünler üretmiyor genel olarak f/p diyebileceğimiz ürünler var hatta bazı ürünleri üst seviyeler ile kapışıp geçebiliyor.

DÜZENLEME/EKLEME:

Özellikle bu fiyatta bu tarz beyaz bir kasa bulmak zor. Konuya yazmayı unutmuşum kasanın üzerinde ekran var. Araştırdığım kadarıyla BTF desteği bulunuyor ama sanırım biraz uğraştırıcı.
*Rakiplerine göre fiyatı artık daha da düşük :D

Hava akışı vs nasıldır ? 4k bandında akvaryum ve tercihen beyaz kasa arıyordum. Daha iyi alternatifler var mı ?

Hava akışı vs nasıldır ? 4k bandında akvaryum ve tercihen beyaz kasa arıyordum. Daha iyi alternatifler var mı ?
Yok güncel olarak yok :D hava akışı klasik akvaryum çok bir değişikliği yok.

Normal bitfenix kasa kullanıyorum mg953 böyle kasa indirimlerini görünce alasım geliyor. Sonra da ya bununla şimdi kim uğraşacak diye kapatıyorum.

Fanlar reverse mi? (Reverse'miş).

Geri