Bu Bilgisayar Alınır Mı /Darboğaz/ Olur Mu?

Crimson Desert, 1.03.00 yamasıyla (Nisan 2026) resmi Intel Arc GPU desteği
bilmiyorum yeni oyunlarda olur mu diye ama intel ekran kartında büyürse desteklerle diye düşnüüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçemi o kadar çok çıkarabileceğimi düşenemiyorum
Hiçbir şekilde alınmaz ikinci el toplayın.
Ryzen 5 5600
Rtx 5060
16-32 ram
B450-A520 anakart
650 watt psu
1Tb ssd yeter.

2. ele uğraşmak istemiyorum ve bilgimde yok dolandırılırım büyük ihtimalle diye düşündüm

ne alamlıyım o zaman bu bütçeye
5050yi ve 4060 ı geçiyor ekran kartı
2. el almak istemiyorum
Gaming gecesine bak 5060 düşebilir 35K bandı.

Bunu alsanda +4gb vram bir işine yaramayacak ve 1080p kullanacaksın ultra ayar değil zaten bu kartların amacı yani 8 vram kurtarır.
bak bunlar 5050 li peki bunlar alınır mı? ikinci el hakkında hiçbir tecrübem ve bilgim yok

bak bunlar 5050 li peki bunlar alınır mı? ikinci el hakkında hiçbir tecrübem ve bilgim yok
Alabilirsen bunu al.

b580 hiç bir şekilde alınmaz diyorsunuzda apdullah da video çekti geçen zorunluluk durumu abi adamın alabileceği sınır belli ona göre düşünmek lazım

ama indirimleri kovalayıp 9060xt li 5060 lı bir sistem toplasın isterim bende

b580 hiç bir şekilde alınmaz diyorsunuzda apdullah da video çekti geçen zorunluluk durumu abi adamın alabileceği sınır belli ona göre düşünmek lazım

ama indirimleri kovalayıp 9060xt li 5060 lı bir sistem toplasın isterim bende
peki sizce bu bilgisayar fiyatı uygun muudr sizce bana güzel geldi scofield sağolsun

peki sizce bu bilgisayar fiyatı uygun muudr sizce bana güzel geldi scofield sağolsun
Arkadaşlat bende daha tecrübeli onları dinleyebilirsiniz emin değilim fiyat konusunda acemiyim bende

Son düzenleme:
Bence dengeli sistem, ileride 250k plus ve 32 Gb Ram de yapılabilir. Fiyatı da güzel alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,889
Üyeler
196,841
Son üye
abdllherdm
Geri