❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

Laptopta basmayan tuşlar var idare ediyordum, kampanya var alayım dedim. Klavyeyi tahmin edip sepete eklemiştim zaten. 25 dk boyunca ödeme sayfasına gidemedim, harcadığım vakte yazık vallahi

@firsatgamingx @Loky aga bu ödeme sayfasında allta tek çekim yazısı gelmiyordu 1 kere denedim salacaktım sonradan geldi alabildim ne kadar saçma ödeme sayfasına geliyorsun tek çekim yazısı gelmeyince ödeme bilgilerini girin uyarısını veriyor :) h.o sizlere ürünler kardeşime hediye aldım
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Hayırlı olsun sana da

İNCE HESAP MARKASINI TEBRİK EDİYORUM İNFLUNCER DENİLEN ELEMANLARA PARA AKITMAK YERİNE 1 SAAT İÇERİSİNDE YÜZBİNLERCE İNSANIN HAYATINA GİRDİ VE SAYISIZ SOSYAL MEDYA PLATFORMUNA BEDAVADAN BİRAZ PAHALI REKLAMINI YAPTI. DEVAMINI BEKLİYORUZ.

Bir daha hiçbir zaman yolumun düşmeyeceği site listesine girdi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-05-09 013224.webp
    Ekran görüntüsü 2026-05-09 013224.webp
    105.9 KB · Hit: 83
Yalnız klavyenin özelliklerine baktım da :D Bu bir klavyedir , yani tek özelliği bu sanırım , tuşları olması tek özelliği ... neyse 7 yaşındaki oğlum için aldım zaten kulaklık istiyordu aslında onu alamadım bunu almış olduk . Bu arada kulaklığı satmak isteyen olursa 350 tl vereyim helalinden maksat çocuk sevinsin.

Depodan teslim seçeneği yokmuydu elden alsaydık 1 tl nin hakkını verirdik.

Geri