❌İndirim Bitti! 5060Ti 16GB + U5 225F 45.999₺ PEŞİN FİYATINA TAKSİT 🔥

alınabilir ya bir kaç yükseltmeyle

Islemci onbellegi cok dusuk, kasa en az 650watt secmek lazim. Bide malum nvidia ceosu gecen hafta israil yanlisi aciklamalar yapti millet boykot ediyor amd ekran karti aliyor. Bu hafta ici de pchocasi 16gb 9060xt sistemi buna benzer fiyatla kampanya yapacaktir onuda beklemekte fayda var

Islemci onbellegi cok dusuk, kasa en az 650watt secmek lazim. Bide malum nvidia ceosu gecen hafta israil yanlisi aciklamalar yapti millet boykot ediyor amd ekran karti aliyor. Bu hafta ici de pchocasi 16gb 9060xt sistemi buna benzer fiyatla kampanya yapacaktir onuda beklemekte fayda var
9060xt bundan daha mı iyi

hocam çok anladığım konular olmadığı için soruyorum. içindeki parçaları tek tek akakçeden vs aradığım zaman fiyat şu an olandan epey yüksek çıkıyor. normalde 3 5 fazlasına olmasını beklersiniz ya. ben de hata yapmış olabilirim tabi. şu anki fiyatının piyasadaki ederiyle ilgili bir yorumda bulunabilecek var mı?

9060xt bundan daha mı iyi
Evet cunku fsr4 yazilimsal degil donanimsal upscale yapiyor. Yani dlls 4.5 su anda onde olsa da aslinda dlss5 ciktiginda 50 serisi geride kalacak. 90 serisi ise fsr5 yani dlss5le benzer teknolojide ray reconstruction olayinda daha iyi donanimsal upscale destekledigi icin one gececek. Su an az fark olsada 9060 xt serisi f/p canavari. Ben demiyorum yt daki otoriteler test etmis onlar diyor bircok video var yt da

5070ti hariç bana nvdia mantıklı gelmiyor o zaten tek başına 50 bin tl. Yine en mantıklısı 9070li sistemler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,805
Üyeler
195,167
Son üye
Berkayss4
Geri