❌İndirim Bitti! Thermalrıght Trofeo Vision 9.16 LCD 2868 tl

kendin alırsın manyetik istiyorsan yapışkanlı mıknatıslardan yapiştırırsın arkasına sorun olmaz
"Güzel ürün manyetik kasaya yapışıyor usb veriyolunu kullanıyor 9pin ve type A şekil de bağlantı yapılabiliyor bende 4 ekran var 4 ü içinde 2. ile 3. Sıraya falan girer kalite bakımından ama bazı sorunları var"
Böyle demiş biri Allah Allah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel ürün manyetik kasaya yapışıyor usb veriyolunu kullanıyor 9pin ve type A şekil de bağlantı yapılabiliyor bende 4 ekran var 4 ü içinde 2. ile 3. Sıraya falan girer kalite bakımından ama bazı sorunları var

2 renk var

"Güzel ürün manyetik kasaya yapışıyor usb veriyolunu kullanıyor 9pin ve type A şekil de bağlantı yapılabiliyor bende 4 ekran var 4 ü içinde 2. ile 3. Sıraya falan girer kalite bakımından ama bazı sorunları var"
Böyle demiş biri Allah Allah
bant için güçlü diyorlardir muhtemelen içinden cikan bant bu hava sogutmalarda anakarta montaj yapilan banlatlardan

bant için güçlü diyorlardir muhtemelen içinden cikan bant bu hava sogutmalarda anakarta montaj yapilan banlatlardan
Ölçttüm de kasamın o kısmı tam 9 cm bu ürün sanırım 13.5 yükseklik birz kötü durur

Arkadaş gibi bende oraya takmayı düşünüyorum. Fakat benim anakart b450m a pro max. Yani öyle rgb girişi falan fistan yok. Bunun bağlantısı nasıl oluyor ? Ona göre alıcam çok yakışır bide beyaz renk.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-05-09 at 13.52.18.webp
    WhatsApp Image 2026-05-09 at 13.52.18.webp
    145.4 KB · Hit: 42
Arkadaş gibi bende oraya takmayı düşünüyorum. Fakat benim anakart b450m a pro max. Yani öyle rgb girişi falan fistan yok. Bunun bağlantısı nasıl oluyor ? Ona göre alıcam çok yakışır bide beyaz renk.
Hocam o gpu desteği ne hahahuahahahahaha

@WhoCares hocam size zahmet bi yüksekliği tam söylerseniz siparişi geçicem benim max 8.5-9 cm alanım var 7 ve altı ise alıcam direk şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri