2K Hz Mouse Önerisi 2-3K Bütçe?

WİNTOX

80+
Reaksiyon skoru
33
2000-3000tl arası 2k hz kablosuz mouse arıyorum
büyük mouselar kullanıyorum
palm diye adlandırılan şekilde tutuyorum mouseları
2k hz den daha yüksek hz e sahip olması önemli değil zaen 2k hz de kullanacağım çünkü birçok oyunda 4k hz kullanmak saçma oluyor
razer deathadder v3 kullanıyorum şuanda ve kablosu acayip rahatsız etmeye başladı sizce 2.elde kaçtan satabilirim ?
mouse u 2. el satın almak mantıklı mıdır ?

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
2000-3000tl arası 2k hz kablosuz mouse arıyorum
büyük mouselar kullanıyorum
palm diye adlandırılan şekilde tutuyorum mouseları
2k hz den daha yüksek hz e sahip olması önemli değil zaen 2k hz de kullanacağım çünkü birçok oyunda 4k hz kullanmak saçma oluyor
razer deathadder v3 kullanıyorum şuanda ve kablosu acayip rahatsız etmeye başladı sizce 2.elde kaçtan satabilirim ?
mouse u 2. el satın almak mantıklı mıdır ?
2. elden satarsan olabilir onun parasını ekle şunu al

sence bu nasıl birde wraith in iade politikası acayip saçma yani ürünün sadece paketini bile açsan iade edemiyorsun sence trendyol tarzı yerlerden wraith in mouselarını alsam ileride servise falan göndermem gerekirse bir sorun olur mu
normalde bir sorun olmaması gerekiyor ama konu wraith olunca ne düşüneceğimi bilemiyorum

sence bu nasıl birde wraith in iade politikası acayip saçma yani ürünün sadece paketini bile açsan iade edemiyorsun sence trendyol tarzı yerlerden wraith in mouselarını alsam ileride servise falan göndermem gerekirse bir sorun olur mu
normalde bir sorun olmaması gerekiyor ama konu wraith olunca ne düşüneceğimi bilemiyorum
buyuk kullaniyorum demissin buyuk falan degil o mouse

mouse 125mm elime gayet uygun olacağını düşünüyorum, sizin bir öneriniz var mı 123-128 mm boyutlarında en az 2k hz bir mouse
Rawm es21 pro er21 pro modellerine bir goz at derim

Geri