❌İndirim Bitti! Thermalrıght Trofeo Vision 9.16 LCD 2868 tl

Hocam yükseklik tam 7 cm mi hatırlıyor musunuz hiç?
Buradaki ölçülere bakın. Ben cam ile osu bolmesine sığar mi diye bakmıştım tam oturdu.
Arkadaşlar fiyatına gore güzel ürün. Özellikleri güzel. Görsel olarak güzel.
Hwinfodan aldigi degerleri güzel yansıtıyor.
Ama tavsiyem anakartin ustundeki 9 pin usb portuna takmayin. Icinden cikan typeza dönüştürücü ile anakartin arkasindaki isb portlarina yada ben gibi type-c to type-c kablo ile direkt type-c portuna baglayin eger varsa anakartta.
Hocam yükseklik tam 7 cm mi hatırlıyor musunuz hiç?
1000065979.webp

Buradaki ölçülere bakın. Ben cam ile osu bolmesine sığar mi diye bakmıştım tam oturdu.
Arkadaşlar fiyatına gore güzel ürün. Özellikleri güzel. Görsel olarak güzel.
Hwinfodan aldigi degerleri güzel yansıtıyor.
Ama tavsiyem anakartin ustundeki 9 pin usb portuna takmayin. Icinden cikan typeza dönüştürücü ile anakartin arkasindaki isb portlarina yada ben gibi type-c to type-c kablo ile direkt type-c portuna baglayin eger varsa anakartta.

Alıntıyı görüntüle
Bastım siparişe artık bakalım eyw hocam

1778325119506.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Onur.kyr

hocam ben bu ekrandan aldım yazılımı üzerinden videolu gif tarzı mp4 koyuyorum ancak sürekli hata alıyorum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi

Hiç ihtiyacım yok ama acaip canım çekiyor.

Zaten ihtiyac-i değil zevk-i 😀

Ne hatasi aliyorsun
Hocam sisteminizdeki kablolar RM1000X'e mi ait? Beyazını nerden buldunuz ya ben bulamadım diye gidip ASUS ROG 1000P aldım

1778325905493.webp

thermalright trofeo vision ekranına video yükleyemiyorum The format is not supported. Please try changing the path and name to pure English and try again. If the error persists, please use professional video transcoding software to convert the video file into an MP4 file encoded as H.264. hatası veriyor

Zaten ihtiyac-i değil zevk-i 😀

Ne hatasi aliyorsun
hocam chatgpt ye atmıştım o bana anlattı bana convert et diye program falanda indirdim sırf ama beceremedim

Bekleyen arayan arkadaslar vardi. Konusu olması lazım fakat daha da indirim oldu.

BUYUK200 kodu ile 200 tl düşüyor ve bu fiyat oluyor. Peşine 3 taksit olarak aldim.

Link
Kod birçok kategoride gecerli 2000 üstü 200 tl düşüyor.
Kod çalışmıyor bu arada artık indirim bitti diye işaretleyebilirsin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,790
Üyeler
195,160
Son üye
Zentrow
Geri