Yardım Superonline İnternet Yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,156
30 dk önce kapatıp açtım modemi normalde İnternet vardı ama gelmedi tekrardan. Çöpcell farkıyla superonline fiber kullanıyoruz. Reset attım, aç kapa, tüm kabloları sök falan müşteri hizmetlerini de aradım hâlâ yok. İnternet kırmızı yanıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: vglx
benımkı vodafone ama benımkıde arada gıdıyor gelıyor. dun gece 12de gıttı gece 2 ye kadar ayaktaydım daha gelmemıstı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ONT cihazını kontrol ettin mi? Onuda aç kapa reset falan dene belki düzelir.
Ona da aynı işlemleri yaptım ondan kırmızı yanan yok. Özellikle fibe kablosunu iyice çıkar tak yaptım aynı hâlâ

Ona da aynı işlemleri yaptım ondan kırmızı yanan yok. Özellikle fibe kablosunu iyice çıkar tak yaptım aynı hâlâ
Modem arayüzünden kullanıcı adı şifre girmeyi denedin mi? PPPoE kullanıcı adı ve şifresi
1778341281246.webp

• Beğen
Fiber kabloda sıkıntı olabilir, ont arızalanmış olabilir, bölgenizde çalışma olabilir.
Dediğim gibi normalde sorunsuzdu sadece kapatıp açtım gitti. Kabloda veya ontde sorun olsa onda da kırmızı yanar diye okudum yanmıyor.

Dediğim gibi normalde sorunsuzdu sadece kapatıp açtım gitti. Kabloda veya ontde sorun olsa onda da kırmızı yanar diye okudum yanmıyor.
film izlerken kesinti oldu bende de saat 7 gibi demin düzeldi bakım var yüksek ihtimal

• Beğen
Ont cihazının fotoğrafını atabilir misin, hat üzerinde bir sıkıntı olduğunda kırmızı yanar ancak hatta sıkıntı olmayıp sağlayıcıdan internet gelmiyorsa hiç yanmaz. Bizdeki TT ontsinde böyle.

• Beğen
Ont cihazının fotoğrafını atabilir misin, hat üzerinde bir sıkıntı olduğunda kırmızı yanar ancak hatta sıkıntı olmayıp sağlayıcıdan internet gelmiyorsa hiç yanmaz. Bizdeki TT ontsinde böyle.
gidip foto çekmeye üşendim ama ışıklar normal
1778352876120.webp

Geri