Hangi Arabayı Almaliyim?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
892
1 Senedir para hazır olmasına rağmen araba alamadık gitti. Ortahalli ikinci el bir araba almak istiyoruz ilk araba olacak. Ben Ford Focus 2 1.6 TDCI seçtim daha öncesinde bir megane 2 araştırması yapmistim sonuç hüsran.

Kriterler;
•2008 ve üzeri
•400-550K tl arası bütçe
•Sedan
•Max 200-300k kmlerde
•Konfor ve güvenlik önemli
•Hasar kaydı olmaması kazaya karışmaması önemli onun haricinde bir yere sürtmüştür parçası değişmiştir boyanmistir böyle bir takıntı yok

Son düzenleme:
1 Senedir para hazır olmasına rağmen araba alamadık gitti. Ortahalli ikinci el bir araba almak istiyoruz ilk araba olacak. Ben Ford Focus 2 1.6 TDCI seçtim daha öncesinde bir megane 2 araştırması yapmistim sonuç hüsran.

Kriterler;
•400-550K tl arası bütçe
•Sedan
•Max 200-300k kmlerde
•Hasar kaydı olmaması kazaya karışmaması önemli onun haricinde bir yere sürtmüştür parçası değişmiştir boyanmistir böyle bir takıntı yok
pek sedan değil ama biz dacia lodgy aldık, bulunduğu fiyatta iyi araba, hem geniş hem de ekonomik. Bulunursa logan da olabilir.

Kriterler;
•400-550K tl arası bütçe
•Sedan
•Max 200-300k kmlerde
en iyi alabileceğin max araba cruze bu bütçeye bi bak

1.9 bora

en iyi alabileceğin max araba cruze bu bütçeye bi bak
Cruzeda baktığım araçlardan biriydi ama parçası bulunmuyormuş chevrolet türkiyeden çekildiği için normal. Birde tutulan modellerinde kronik bir sorun vardı da unuttum şimdi o yüzden pek üstünde durmamistim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pek sedan değil ama biz dacia lodgy aldık, bulunduğu fiyatta iyi araba, hem geniş hem de ekonomik. Bulunursa logan da olabilir.
Ya kriterlere yazmadım ama yol tutuşta önemli şimdi genelde biz memlekete gidip geleceğiz oranın yollar temiz asfalt falan ama çok virajli eğimli. O yolda dacia logan ile bir kaç defa gidip geldik sürekli arkası kayiyordu.

Son düzenleme:
550 ye belki Linea bulursun. O da belki. Bekledikçe fiyatlar yükseliyor. Ve Bayram yaklaştı, yaz tatili yaklaştı, şansın baya düşük. Albea'ya kadar düşersin.

Ya kriterlere yazmadım ama yol tutuşta önemli şimdi genelde biz memlekete gidip geleceğiz oranın yollar temiz asfalt falan ama çok virajli eğimli. O yolda dacia logan ile bir kaç defa gidip geldik sürekli arkası kayiyordu.
arabalarla çok aram yok ama yol tutuşu ve sürüş zevki açısından en eski model skodalar bile çoğu yeni sayılan arabalardan iyi skoda modellerine bakmanı öneririm

Lastikler iyiyse ve balans ayarı da yapılmışsa yol tutışu konusunda endişeye gerek yok. Düz yoldaki gibi hızlı kullanmazsın. Arkası yüksek olan arabanın arkası kayar, boşken. Bagajı doldurursun, ağır olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,641
Üyeler
195,096
Son üye
mossquitogames
Geri