Bilgisayar Bileşenlerine En Çok Taksit Veren Kart Hangisi?

eraa

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama taksitle yapacağım bunun için genellikle siteler en çok taksit hangi karta yapıyor ona göre o kartı alacağım.

Arkadaşlar bilgisayar toplayacağım ama taksitle yapacağım bunun için genellikle siteler en çok taksit hangi karta yapıyor ona göre o kartı alacağım.
Paraf.

Vatan, ITOPYA hep 6 taksit vadrsiz Paraf'da, diger yerlerin coguda Parafa vadesiz yapiyor.

Diger turlu hepsine 12 yapan yerler var ama fiyat 1.5-2 kati oluyor.

Paraf la Axess arasında kaldım paraf daha mı iyidir?
Akbank'a bulasma uygulamasi deli eder adami, bi gece bloke koymus sifreme ve tel noma iki saat ona ugrastik.

Suan paraf var, genel sorunu yok. Taksit ve kampanya konusunda genel olarak iyi. 4TB Sandisk extremeyi mmarktta 11e bulmustum bu senenin basinda 10k kampanya vardi belese gelmisti.

• Beğen
Reaksiyonlar: eraa
N11 axess 9 taksit seçeneği var.

N11 Axess, Hepsiburada World ve Axess, Pazarama Maximum. Saydıklarımın tamamı için vade farksız 9 taksit geçerli ancak en az 10.000 TL harcamaya 9 taksit oluyor, daha aşağısına 6 taksit yapılıyor. Şu an en avantajlı gördüğüm Pazarama, hem Pazarama Puan hem de Maxi Puan hem de ekstreden düşen indirim kampanyaları her ay oluyor.

trendyol gamegaraj mağzasında çoğu karta 9 taksit var ,fiyatları fena olmuyor

Akbank'a bulasma uygulamasi deli eder adami, bi gece bloke koymus sifreme ve tel noma iki saat ona ugrastik.

Suan paraf var, genel sorunu yok. Taksit ve kampanya konusunda genel olarak iyi. 4TB Sandisk extremeyi mmarktta 11e bulmustum bu senenin basinda 10k kampanya vardi belese gelmisti.
Senelerdir Akbank kullanıyorum hiç böyle bi şey yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,768
Üyeler
195,151
Son üye
foccin
Geri