Yardım Matx Kasa Zorlukları ve Matx Kasa Önerisi

Böyle bir kasa istemiyorum ki istesem elimdeki kasayı ve anakartı satmam atx devam ederim Lian li a3 veya attığım gibi bir kasa bakıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kötü kasalar pek benlik değil güzel mini sistem toplamaya çalışıyorum açıkcası

Detaylı bakmam lazım açıkçası kasanın çok büyük olmasını istemiyorum o yüzden sıcak bakmamakla beraber biraz bakayım şans vermek lazım

Belki ilgini çeker.

Yapmak istediğim build ortalama şu şekilde yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ama zaten elimdeki kasa mesh bahsettiğiniz tarzda o yüzden böyle bir kasa istemiyorum teşekkür ederim.

Fansız gelse muazzam olurdu çünkü asia horse fan alıcam incelemeleri varsa bunuda listeye alırım

Yapmak istediğim build ortalama şu şekilde yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ederim ama zaten elimdeki kasa mesh bahsettiğiniz tarzda o yüzden böyle bir kasa istemiyorum teşekkür ederim.

Fansız gelse muazzam olurdu çünkü asia horse fan alıcam incelemeleri varsa bunuda listeye alırım
Fan istemiyorsan çıkartıp kendi aldığını takman yeterli. Zaten ucuz çin üretimi fanlardır takılı olanlar muhtemelen. Model olarak bu tarzlar mı istiyorsun peki?

Fan istemiyorsan çıkartıp kendi aldığını takman yeterli. Zaten ucuz çin üretimi fanlardır takılı olanlar muhtemelen. Model olarak bu tarzlar mı istiyorsun peki?
Evet 120-140Cm bir masa alıcam kasanın çok yer kaplamasını istemiyorum 4k oled ve 2K ips monitör atıcam bana yer kalsın istiyorum çok sıkışık olunca bunaltıyor beni

küçük kasa candır ya ben arada salona taşıyorum tv ye bağlayıp fifa oynuyorum o açıdan rahat oluyor.

küçük kasa candır ya ben arada salona taşıyorum tv ye bağlayıp fifa oynuyorum o açıdan rahat oluyor.
A3 xpg nano Air veya bu derili olanı düşünüyorum b850G rog alıcam birde muazzam olue

Sanırım başka öneri yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,800
Üyeler
195,165
Son üye
idrwin
Geri