- Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz falan mı var acaba ekranın nedir, bide test eklersen iyi olur msi afterburner değerlerini
buradan ne yapacağım acaba
Darboğaz falan mı var acaba ekranın nedir, bide test eklersen iyi olur msi afterburner değerlerini
Orayı elleme sıkıntı çıkarAlıntıyı görüntüle
hangi çözünürlükte oynuyorsun valorantı grafik ayarlarını biraz yükseltmeyi dene biAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde atabilirsen daha iyi olur değerleri görmüş oluruz hem 2k monitör kullanmak daha iyi olur 1080p kartı değil 9070xtAlıntıyı görüntüle
Katılıyorum valorant normal geldi fps değerleri ama rust düşükmüş yinede ekrandan olduğunu düşünüyorum bir arkadaşından ya da bir yerden ödünç 2k ekran alıp deneme şansı varsa iyi olur1080p de ryzen 5 7600 rx9070xt ye deli gibi darboğaz yapar bu arada ama yinede bu kadar düşük fps almaman lazım
sende ram timinglerini biosdan sıkılaştırsan valoda 900 1000fps görürsünKatılıyorum valorant normal geldi fps değerleri ama rust düşükmüş yinede ekrandan olduğunu düşünüyorum bir arkadaşından ya da bir yerden ödünç 2k ekran alıp deneme şansı varsa iyi olur
ama ne gerek var yeter sana o kadar fpsKatılıyorum valorant normal geldi fps değerleri ama rust düşükmüş yinede ekrandan olduğunu düşünüyorum bir arkadaşından ya da bir yerden ödünç 2k ekran alıp deneme şansı varsa iyi olur
Ayar yapmıştım atarım oyunum bitsinsende ram timinglerini biosdan sıkılaştırsan valoda 900 1000fps görürsün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ama ne gerek var yeter sana o kadar fps
fps sandığımdanda daha kötü yaniBu şekilde atabilirsen daha iyi olur değerleri görmüş oluruz hem 2k monitör kullanmak daha iyi olur 1080p kartı değil 9070xt
Hiç bilmiyorum gerçekten.Valorant nasıl 9 gb vram yiyor.