🔥İndirim BÜYÜK İNDİRİM B580- INTEL ULTRA 225F Sistem 31.999 TL

Almayın, overclock yapılabilecek bir işlemci alıp overclock'a izin vermeyen bir anakart kullanacaksınız. Zaten overclock yapmayacağım diyorsanız da varsayılan değerlerinde bile VRM soğutmakta sorun oluşturur, modüllerin ısınması kaynaklı darboğaz yaşarsınız.
Anakartı değiştirmek sorunu çözer mi? Veya ne önerirsiniz?

Anakart, işlemci, ram değiştirmek istiyorum. Ama o kadar mantıksız fiyatlara geliyor ki. Biraz daha koyup böyle bir sistem mi alsam bilemedim cidden.

B580 alinmaz 9060 olan sistemi alin daha iyi. 90 serisi fsr 4 ve yeni cikacak fsr redstone destekleyecek. Neural rendering vs tum yeni teknolojiler var artik amd 90 serisinde. B580 eski tip kartlarla ayni artik çöp

B580 alinmaz 9060 olan sistemi alin daha iyi. 90 serisi fsr 4 ve yeni cikacak fsr redstone destekleyecek. Neural rendering vs tum yeni teknolojiler var artik amd 90 serisinde. B580 eski tip kartlarla ayni artik çöp
Ne güzel de boş sıkmışsın. 30k ya hangi kartla sistem toplayacaksın affedersin. Çöp demen ayrı komik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40k ve üzerine kadar başka seçenek yok.

Ne güzel de boş sıkmışsın. 30k ya hangi kartla sistem toplayacaksın affedersin. Çöp demen ayrı komik.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40k ve üzerine kadar başka seçenek yok.
Bos yapan sensin. 32k ya 9060 8gb sistem var ayni itopyada. Komik senmisin benmiyim bidaha dusun bakalim cvp yazmayida unutma bekliyorum

Anakartı değiştirmek sorunu çözer mi? Veya ne önerirsiniz?
Çözer, VRM soğutucu blokları yeterli olan bir anakart almanız yeterli olur. Forumun ilgili başlıklarından bütçenize ve beklentilerinize göre tavsiye isteyebilirsiniz ama sorduğunuz anakartı göz önüne alırsak en f/p öneriyi istiyorsunuz. MSI Pro B860-P en mantıklılardan biri olur.

Bos yapan sensin. 32k ya 9060 8gb sistem var ayni itopyada. Komik senmisin benmiyim bidaha dusun bakalim cvp yazmayida unutma bekliyorum
3 nesil öncesi işlemcili Ddr4 sistemi (8x2 Ram soketlerde dolu maşşallah) aldırıyorsun ne için 9060 b580 den sadece %5 daha güçlü diye (-4gb vram de cabası) sistemi yükseltmek isteseler masraf üstüne masrafa girilecek.

3 nesil öncesi işlemcili Ddr4 sistemi (8x2 Ram soketlerde dolu maşşallah) aldırıyorsun ne için 9060 b580 den sadece %5 daha güçlü diye (-4gb vram de cabası) sistemi yükseltmek isteseler masraf üstüne masrafa girilecek.
Okudugunu anlamiyorsan benlik bir durum yok

Geri