🔥İndirim Cougar Atlas 750w +80 Atx 3.1/5.1 Psu - 2.699 Tl

Bu attiğin kasanin içinden çıkan ürün yeni aldım 1 ay olmadı 2 görsel atiyorum biri ben çektim telde ne olur ne olmaz dursun diye birde yz ile okunaklı hale getirdim, değerlere pek bakmadım hocam, sen 1. görseldeki değerleri baz al.:D Düzeltme 2. resim baya baya farklıymış sildim gemini pro pişmanlıktır.:p
Fan sesi Cw var mı yükte hocam 1 ay deneyimlemek için yeterli bir süre teşekkürler bu arada foto için

Ben bu psuyu 2. Sisteminde 9700k 2080s ile kullanmıyorum 1.5 sene olmuştur memnunum cok yüke geldiğimde fanları biraz sesli ama kulaklık ile çözülür bu arada zamanında benim aldığımdan bile ucuz 😅

Fan sesi Cw var mı yükte hocam 1 ay deneyimlemek için yeterli bir süre teşekkürler bu arada foto için
Saatlerce stress testine sokup kulağımı hiç kasaya dayamadım, :p ama normal böyle 4, 5 saat crimson desert falan oynadığımda maks duyacağım 9070xtnin fan sesleri oluyor, nebi hocanın fan sesi ayar videosunu baz alarak sistemime uygun ayar yaptım, ekran kartınıda bilerek ellemedim, 60 derecelerde tutarken çok hafif ekran kartı sesi geliyor onuda oyunu değilde ekran kartını dinlemek istersen duyarsın, yani hiç bir koşulda, güç kaynağının sesini duymadım. Güç kaynağı ile ilgilide bir sıkıntı yaşamadım ekstra. Ama şimdi siz deyince oyunda %100 yükte kasanın arkasına güç kaynağın oraya kulağımı dayayıp bir vızıltı falan var mı diye baktım, yani egzoz fani daha fazla ses veriyor gibi oda şuan 1000 rpm civarında çalışıyor.

Geri