AlpagutSF
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alt taraf kilo aldıkça anca büyür, üst tarafı egzersizlerle büyüteceksin.Teşekkür ederim. Bilek için bir şey yapamıyorsak öyle mi kalacak, spor harici farklı bir yöntem var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bazı yerlerde ki yağlar inatçıdır en son gider carb cycling vesilesi ile bu yağlardan kurtulunabilir. Yağ olduğunu emin misin jinokomasti de olabilir.Hocam merhaba ben 190 110 kiloyum şuan bu sene 10 kilo aldım şekeri ve hamur işlerini kestim ve yürüyüş yapıyorum zaman oldukça yazında spora başlamak istiyorum ama 9 yıldır göğüs yağlarımdan kurtulamıyorum 13 kiloda verdim gitmediler sadece küçülüyorlar ne yapmamı önerirsiniz
Bir de kendini 95 kglerde görmelisin, kilo ver demekten başka şansımız yok. Carb cycling yapabilirsin, inatçı yağlar için genelde en iyi yöntemdir. Sağlık tavsiyesi de değildir
''175 kilodan 130 kiloya kadar inmiştim oldukçada fazla kas kütlesi koymuştum baya baya patlamıştı''175 kilodan 130 kiloya kadar inmiştim oldukçada fazla kas kütlesi koymuştum baya baya patlamıştı vücut fakat 1 sene boyunca ( yaklaşık 3 ayı kilo vererek ) kalan 9 ayı kilo sabit kaldı günde 700 gram tavukla başlamıştım örnek sonlara doğru 200 gram tavuga kadar inip herşeyi kısıtlamıştım fakat hi çbir şekilde 9 ay boyunca kilo verememiştim bu sebepten ötürü sinirlenip saldım kan testi yaptırmıştım fakat hiç bir sorun cıkmamıştı ne böbrekte ne cigerde tertemizdi ama garip bir şekilde 1 sene hiç diyet bozmadan haftada 5 bazen 6 gün sağlam antreman atıyordum hergün fix 1 saat 1 saat 15 dakka kardio atıyordum ama veremedim neden oldugunuda çözemedim şuan malesef eski kiloma geri döndüm
130 KG de vücut patlayamaz istersen boyun 210 CM olsun.
''fakat 1 sene boyunca ( yaklaşık 3 ayı kilo vererek ) kalan 9 ayı kilo sabit kaldı günde 700 gram tavukla başlamıştım örnek sonlara doğru 200 gram tavuga kadar inip herşeyi kısıtlamıştım fakat hi çbir şekilde 9 ay boyunca kilo verememiştim bu sebepten ötürü sinirlenip saldım kan testi yaptırmıştım fakat hiç bir sorun cıkmamıştı ne böbrekte ne cigerde tertemizdi ama garip bir şekilde 1 sene hiç diyet bozmadan haftada 5 bazen 6 gün sağlam antreman atıyordum hergün fix 1 saat 1 saat 15 dakka kardio atıyordum ama veremedim neden oldugunuda çözemedim şuan malesef eski kiloma geri döndüm''
İnsanlar belirli kilolarda uzun süre kalırsa vücut o kiloya alışıyor ve kilo vermek için zorlanmaları gerekiyor, bir miktar kilo verdikten sonra vücut duraklama sürecine giriyor. Bu nokta da diyetlerine devam edip bir kaç hafta sonra kilo verimine devam edebilen de oluyor, cheat meal ya da day yapıp whoos etkisiyle metobolizmayı tekrar uyandırıp çok hızlı kilo verebilen de oluyor.
Senin dediğin duruma mantıklı bir şey bulamıyorum? 130 KG bir adam 200 gram civarı tavuk yediğini ve ekstra ''yağdan ottan ekstra kalori'' almadığını söylüyor ve kilo veremiyor. Hiç karşılaşmadım böyle bir şey olma ihtimali de yok, durumu iyice aç. Uzun süreli diyet sonucu metobolizma durması olabilir, tükettiğin şeylerin tuzu boşalan yağ hücrelerinde su tutuyor olabilir vesaire vesaire.
Durumu biraz daha aç.
Belirli bir seviyeden sonra normaldir, antrenmanı iyi yapıyorsan tükenişe gidiyorsan az da olsa pump oluyorsan (pump kas gelişiminin bir göstergesi değildir, hareketleri iyi yaptığının göstergesidir.) sıkıntı yok.Spordan sonra zerre kas acısı yok sanki hiç yapmamış gibi neden böyle oluyo hatta bacak gününden sonra bile kas acısı yaşamıyorum günlük yaşama devam ediyorum
Antrenman sonrası kas ağrılarının olması antrenmanın kalitesini ya da hipertrofiyi göstermez.
Son düzenleme: