gamesir g7 proHangi modelden bahsediyorsunuz
Hayır kıyasladığınız modeli soruyorum GameSir G7 Pro'dan daha iyi mi dediniz ya ondan bahsediyorum?gamesir g7 pro
Güzel bir gamepad güle güle kullanın umarım koyu rengini almışsınızdır.Dün GameSir Nova 2 Lite aldım. Yapay zekaya sorduğumda onu önermişti. Umarım memnun kalırım.
Hayır kıyasladığınız modeli soruyorum GameSir G7 Pro'dan daha iyi mi dediniz ya ondan bahsediyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir gamepad güle güle kullanın umarım koyu rengini almışsınızdır.
Teşekkür ederim koyu rengini aldım.Hayır kıyasladığınız modeli soruyorum GameSir G7 Pro'dan daha iyi mi dediniz ya ondan bahsediyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel bir gamepad güle güle kullanın umarım koyu rengini almışsınızdır.
GameSir G7 Pro'nun iki farklı modeli var ben standart olan Xbox modeli için konuşucam. Artılarından bahsedicek olursak G7 Pro paket içeriği daha dolu veya işlevsel diyebilirim içerisinden şarj ünitesi, 3 farklı d-pad ile geliyor Ultimate Legend ise 5 farklı d-pad ve nintendo switch layout ana tuşlar geliyor. G7 Pro fiyat olarakta daha uygun ve ergonomik açıdan bence daha başarılı diye düşünüyorum çünkü Ultimate Legend'ın tutma kısımlarına nedense tetik kilitlerini yerleştirmişler ve bundan şikayetçi olanlar var. Gelelim Ultimate Legend tarafına benim gözümde artı olarak Nintendo Switch için HD Rumble motorları var, modüler analogları var, d-pad çeşitliliği, çıkarılabilir arka tuşlar ve daha fazla tuşlar, Nintendo Switch için butonlar. Uzun lafın kısası eğer ki Nintendo Switch oyunlarına ilgin varsa ZD Ultimate Legend alınır ama sadece PC için alıcaksan GameSir G7 Pro bence daha mantıklı geliyor bana.
Thunderobot'ta çin malıThunderin hem fiyatı hem kalitesi iyiydi bu çin malı olduğunu çok belli ediyor diğer ürünler iyi olabilir belki ama ilk baştaki ürünün ekranı ben çinliyim diye bağrıyor.
Thunderobot'ta çin malı
Alıntıyı görüntüle
Bu arada elimde inceleme için G50 var şu ana kadar kullandığım yeni nesil gamepadler arasında en kötülerinden biri olabilir ya analog çözünürlüğü gözlerimi yaşarttı. Bilmiyorum belki de bana verilen cihaz da bozuk olabilir ama donanım olarak hiç beğenemedim yani ama tasarım olarak hoş.Biliyorum, hem g30s te hem g50 aldım ama bunlar çok orjinal hissettiriyor bunun fiyatı bir tık daha fazla geldi.
G50'yle bf oynadım rainbow oynadım ancak dediğiniz gibi sıkıntı yaşamadım. Benim yaşadığım tek sıkıntı tetiklerdeki motorların fazla cızırdamasıydı. Titreyen plastik aksamlardan ses çıkıyordu onuda gamepadin içini açıp birkaç yerine kumaş bant yapıştırarak çözdüm. Çin malı olduğu için normaldir.Bu arada elimde inceleme için G50 var şu ana kadar kullandığım yeni nesil gamepadler arasında en kötülerinden biri olabilir ya analog çözünürlüğü gözlerimi yaşarttı. Bilmiyorum belki de bana verilen cihaz da bozuk olabilir ama donanım olarak hiç beğenemedim yani ama tasarım olarak hoş.
G50'de tetik titreşimi yok ki modeli karıştırmış olabilir misin?G50'yle bf oynadım rainbow oynadım ancak dediğiniz gibi sıkıntı yaşamadım. Benim yaşadığım tek sıkıntı tetiklerdeki motorların fazla cızırdamasıydı. Titreyen plastik aksamlardan ses çıkıyordu onuda gamepadin içini açıp birkaç yerine kumaş bant yapıştırarak çözdüm. Çin malı olduğu için normaldir.