1 Tb M.2 Ssd Önerisi

Olur hocam, testini stres testi ile mi yapmamı önerirsin?

Valla canımı sıktı...Sistem toplamaya başlarken hiç bu fiyatlara çıkacağım aklıma gelmemişti bilsem toplamazdım heralde:D
OEM sistem vardı onu alacağım diye yola çıktım ama kalitesiz parçalar varmış sonra kendin toplarım diye bi girdim 120k tutacaktı hesapta sonra 130 oldu 134 oldu 138 oldu şimdi 9k ya bunu alırsam 141k olcak ve ram daha almadım ama 20k dan saydım ramleri de.

Bilmiyorum sizce ne yapılmalı DRAM için 7k peşin fiyata 6 taksit yerine 9200tl amazonda yine 6 taksitle var şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaş battık valla :confused:
FURMARK kurup msaa 8X e getirip buraya görüntü atarsanız beraber bakarız :D ramler olmadan 141k tutması can sıkıcı imiş. Ama en azından bi 10 yıl sistem derdin olmaz öyle düşün :D

Kesinlikle değer ancak taksit yok ise can sıkabilir.

Hocam sana gelsin testini yap :D eğer sesinden ve sıcaklıklarından memnun kalırsan hiç bir şeyle uğraşmazsın. Jelatinini vb. çıkarma da uğraştırmasınlar THH ile falan.

O kadar ısınıyor mu gerçekten ya ? benim nv3 ssdm ısınmasıyla ünlü 55-56 dereceyi geçmiyor :D

Şunu buldum taksiti var DRAM var ve Caner Uncu'nun tier listinde HİGH-END olarak geçiyor.
Bu olur hocam iyimiş bu. Buna verebilirim.

Şu ekran kartı muhabbetime kafam takıldı şimdi yav. İnşallah sorun çıkmaz

FURMARK kurup msaa 8X e getirip buraya görüntü atarsanız beraber bakarız :D ramler olmadan 141k tutması can sıkıcı imiş. Ama en azından bi 10 yıl sistem derdin olmaz öyle düşün :D
Yok ramleri 20k sayaraktan total 140k oluyor. Umarım 20 22k ya iner de yakalarım. Şuan tek eksiğim o kaldı...

Alırken de cl30 cl32 6000mhz veya 6400mhz almam lazım

Hocam sizce termal macun vs ekstra almam gereken şeyler va mı?

Hocam sizce termal macun vs ekstra almam gereken şeyler va mı?
Ocypus soğutucunun yanında yüksek ihtimal gelecektir. İstersen gpu sag bracket alabilirsin 300-400 TL'ye ekran kartının sarkmasını engelliyor.

Ocypus soğutucunun yanında yüksek ihtimal gelecektir. İstersen gpu sag bracket alabilirsin 300-400 TL'ye ekran kartının sarkmasını engelliyor.
Anakartın yanında geliyor sanırım şu işaretlediğim mi?
Bir de ram indirimi ne zaman gelir acaba bilgisi tahmini olan var mı?
a
1778478515339.webp

Ana-kart ürününüzün yanında termal macun gelmez. Ancak soğutma ürünleri aldığınız vakit kule tipi soğutucularda yada sıvı soğutucuların yanında cüzi ve yeteri kadar kendilerine ait olan termal macunu getirirler. Benim önerim bir tane ekstra uygun ve kaliteli 2-3 kullanımlık termal macun almak.

O wifi hocam :D ama gelme ihtimali de var asus genelde dolu dolu gönderiyor her şeyi ile birlikte.
o_O:D:D:D Hadi yaa rezil olduk yeminlen

Ana-kart ürününüzün yanında termal macun gelmez. Ancak soğutma ürünleri aldığınız vakit kule tipi soğutucularda yada sıvı soğutucuların yanında cüzi ve yeteri kadar kendilerine ait olan termal macunu getirirler. Benim önerim bir tane ekstra uygun ve kaliteli 2-3 kullanımlık termal macun almak.
O zaman şimdilkik almayayım sonrasında alırıım hocam.

Sizce ram indirimi olur mu ne zaman olur tahmininiz bilginiz var mı acaba

o_O:D:D:D Hadi yaa rezil olduk yeminlen

O zaman şimdilkik almayayım sonrasında alırıım hocam.

Sizce ram indirimi olur mu ne zaman olur tahmininiz bilginiz var mı acaba
Buna rezil olmak diyorsan ben ekran kartımı ram slotuna falan takmaya kalkışmıştım eskiden xd.

Buna rezil olmak diyorsan ben ekran kartımı ram slotuna falan takmaya kalkışmıştım eskiden xd.
Hocam aldım o corsair rami amazondan 6 taksitle teşekkür ederim.

Şu ram ler de indirime girsede alsam keşke...

Hocam aldım o corsair rami amazondan 6 taksitle teşekkür ederim.

Şu ram ler de indirime girsede alsam keşke...
Hayırlı olsun bakalım. Vatan da ramler yine indirime girecektir umarım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,798
Üyeler
195,165
Son üye
idrwin
Geri